Χτένισμα κομμωτηρίου: 5 tips για να κρατήσει περισσότερο

Χτένισμα κομμωτηρίου: 5 tips για να κρατήσει περισσότερο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χειρότερος εχθρός για τα μαλλιά κάθε γυναίκας δεν είναι απλά η κακοκαιρία, αλλά το φριζάρισμα και η λιπαρότητα. Επειδή, λοιπόν, όλες θέλουμε να διαρκεί δύο-τρεις μέρες το χτένισμα που μας έκανε ο κομμωτής μας ακολουθήστε τα παρακάτω tips για να κρατήσει περισσότερο η φόρμα τους.

1.       Λουστείτε σωστά πριν επισκεφτείτε το κομμωτήριο. Αν δεν απλώσετε στα μαλλιά σας μία μάσκα αναδόμησης-θρέψης, τότε τα μαλλιά σας θα φριζάρουν με την πρώτη ευκαιρία. Βάλτε λίγη μάσκα στις άκρες των μαλλιών και  έτσι θα αποφύγετε και το φριζάρισμα και τη λιπαρότητα.

2.       Αν θέλετε να χτενίσετε τα μαλλιά σας την επόμενη μέρα, τότε χρησιμοποιήστε μία τσατσάρα. Η χτένα με μεγάλα δόντια θα ηλεκτρίσει τα μαλλιά σας με αποτέλεσμα να χαλάσει η φόρμα τους.

3.       Αν χρησιμοποιήσετε κάποιο σίδερο για να «ανανεώσετε» το χτένισμα, τότε μην το βάλετε στη μέγιστη θερμοκρασία. Ο λόγος; Αν έχετε βάλει με την πολύ υψηλή θερμοκρασία όχι μόνο θα κάψετε τα μαλλιά σας, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρα αυτό που θέλετε.

4.       Πριν πέσετε για ύπνο πιάστε τα μαλλιά σας πάνω με ένα κλάμερ. Κάντε μία ανάλαφρη αλογοουρά έτσι ώστε οι άκρες των μαλλιών σας να είναι προς τα πάνω, ώστε να μην πατικωθούν στον ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή