15 maxi φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα

15 maxi φορέματα που κολακεύουν τη σιλουέτα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στο μυαλό σας τα αέρινα maxi φορέματα να τα έχετε συνδέσει με το καλοκαίρι και τις βόλτες σας στα σοκάκια των νησιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα φορέσετε και την άνοιξη στην πόλη.

Ειδικά, αυτή την εποχή μπορείτε να τα επιλέξετε για τα πρωινά αλλά και τα βραδινά σας σύνολα και να τα φορέσετε με μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες ή πλατφόρμες για να πετύχετε τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς. Επιπλέον, ένα maxi φόρεμα είναι το τέλειο κομμάτι για να καλύψετε τις γάμπες σας που δεν έχουν ακόμα πάρει χρώμα από τον ήλιο ή να “καμουφλάρετε” μερικές ατέλειες μέχρι να διώξετε εντελώς τα κιλάκια που θέλετε.

Διαλέξτε ένα μονόχρωμο ή με λουλουδάτα μοτίβα, ενώ μια καλή επιλογή είναι και τα ριγέ ή εκείνα με τα γεωμετρικά σχέδια. Συνδυάστε τα με τζιν μπουφάν, πουκάμισα που θα δέσετε με κόμπο στη μέση ή με το αγαπημένο σας δερμάτινο ή suede jacket.

Δείτε εδώ 15 top maxi φορέματα για να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα bohemian και σοφιστικέ σύνολα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή