Fashion news που πρέπει να ξέρετε

Fashion news που πρέπει να ξέρετε

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια συνάντηση και μια συνεργασία μεταξύ του Yves Saint Laurent και του οίκου Castañer στις αρχές του '70 ήταν αρκετή για να απογειώσει την οικογενειακή επιχείρηση, που μετρά πάνω από 200 χρόνια ιστορίας στην δημιουργία εσπαντρίγιας. Πλέον η καλοκαιρινή συλλογή Castañer είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, στα πολυκαταστήματα Attica.

Fashion news που πρέπει να ξέρετε-1

 

Daredevil

Fashion news που πρέπει να ξέρετε-2

Το διεθνές φόρουμ της Baselworld επέλεξε ο Νίκος Κούλης για το λανσάρισμα μιας ολοκαίνουριας συλλογής από engagement rings, που προσεγγίζει τολμηρά το σχεδιασμό των μονόπετρων. Oui το όνομά της, με το χαρακτηριστικό στοιχείο του σχεδιαστή, το μαύρο σμάλτο, να πλαισιώνει λευκά διαμάντια σε πρωτότυπα cuts, λαμπερές πέτρες και σμαράγδια. Στην ίδια έκθεση παρουσιάστηκε η νέα σειρά Universe, στην οποία ο Νίκος Κούλης πειραματίζεται με τις φόρμες και τους συνδυασμούς λίθων, επιδεικνύοντας την τεχνική του δεινότητα. Η ελληνικότητα ήταν επίσης παρούσα, χάρη στη συλλογή Medusa, εμπνευσμένη από την αρχαία μυθολογία και τους πλούσιους συμβολισμούς του φιδιού. Διαφορετικά χρώματα σμάλτου, πολύτιμες πέτρες και διαμάντια δέθηκαν σε εντυπωσιακά κομμάτια, που έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω των social media, με την ώθηση επιδραστικών bloggers.

Fashion news που πρέπει να ξέρετε-3

Κολάζ Ιστορίας

Fashion news που πρέπει να ξέρετε-4

Το κατάστημα Hermès μεταμορφώθηκε ξανά σε έκθεση τέχνης. Ο γαλλικός οίκος, που κάθε χρόνο αναθέτει σε έναν καλλιτέχνη τη διακόσμηση της βιτρίνας του, φέτος επέλεξε την Ελίνα Ιωάννου, για να προβάλει την καλοκαιρινή συλλογή για το '15 μέσα από τη δική της ματιά. Σκαλιστές πλάκες πέτρας, φιλοτεχνημένες από την Κύπρια εικαστικό, συναντούν τη νέα collection Hermès και αναδεικνύουν  τις πολυτελείς δημιουργίες του οίκου. Η εγκατάσταση South & West Façade θα βρίσκεται στο κατάστημα της  Βουκουρεστίου έως τις 16 Ιουνίου.

 

Game On

Fashion news που πρέπει να ξέρετε-5

H κουλτούρα του δρόμου συναντά τα κλασικά σχέδια της MCM, οδηγώντας τη γερμανική εταιρία σε μια νέα δυναμική εποχή. Η συλλογή Game On! Diamondland!, με επιρροές από τον κόσμο των video games, ξαφνιάζει με τη γραφιστική της τόλμη, τους ιδιαίτερους χρωματικούς τόνους και  τα μαλακά της δέρματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή