Μίνι οδηγός επιβίωσης στο Instagram

Μίνι οδηγός επιβίωσης στο Instagram

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

(Ας πούμε ότι είσαι), κορίτσι τρελό. Δεν πας ούτε για πιπί χωρίς το κινητό, το hashtag είναι το ψωμοτύρι σου. Ποστάρεις. Αβέρτα. Πολυβόλο σκέτο. Ε, βάζεις και καμία πιο… ατμοσφαιρική φωτό. Ξέρεις εσύ.

Κι εκεί που κάνεις «δημοσκόπηση» (πόσα likes εδώ, πόσες καρδούλες εκεί, πόσα follow backs και δεν συμμαζεύεται) για το καινούργιο σου κούρεμα/ νύχι / παντελόνι / μπικίνι (δικαίωμα σου και μαζί σου, εγώ ποστάρω μπιγκόνιες και νεραγκούλες, καθότι γραία), σου «σκάει» ο κάφρος, ο κλαρινογαμπρός, ο γκάου ο ίδιος: με το άκυρο το σχόλιο, το ρόπαλο στο χέρι και γεμίζει το Insta σου με αηδίες. Μπορεί και κανά μπινελίκι.

Εκείνος αποκαλεί τον εαυτό του troll. Εσύ, ξέρεις ότι πρόκειται για heavy duty κάφρο, νιώθεις ντροπή και τσαντίλα. Θα σε βόλευε ένα αλυσοπρίονο για τα σχόλια του τα σιχαμένα, αλλά, ντα, κακά, δεν κάνει, τι θα πουν οι followers και μένεις «παγωμένη» από τις γλίτσες που γεμίζουν τον «τοίχο» σου.

Ο δικηγόρος του διαβόλου θα σου πει ότι θα ‘πρεπε να τα περιμένεις. Ειδικά, αν στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες σου μόνο με μαγιό, εσώρουχα, ανάσκελα, μπρούμυτα, duckface και πάει λέγοντας. Όμως, εσύ δεν τα πας καλά ούτε με τους δικηγόρους, ούτε με τους (φτωχο)διαβόλους που μαζεύτηκαν στον «τοίχο» σου και εκτός από κορίτσι τρελό, είσαι και κορίτσι καλό και δεν θες μανούρες και αγριάδες και να χαλάς τη ζαχαρένια σου.

Τι κάνεις, λοιπόν; Block, delete, unfollow, report, με όποια σειρά σε βολεύει και σε ξαλαφρώνει.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή