Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλυντικά προϊόντα με σφραγίδα μέγιστης ασφαλείας για την υγεία της επιδερμίδας

Bepanthol

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-1

Περιποιηθείτε το δέρμα σας με την κρέμα προσώπου Bepanthol Ultra, που θα σας προσφέρει θρέψη και αναδόμηση που διαρκεί. Η μεταξένια υφή της απορροφάται άμεσα, ενώ η εμπλουτισμένη με προβιταμίνη Β5 και ceramides σύνθεσή της ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων προστατεύοντας την επιδερμίδα μακροπρόθεσμα. Στα φαρμακεία.

Collagen

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-2

Αντιγήρανση εκ των έσω υπόσχεται το συμπλήρωμα διατροφής Collagen Pro-Active. Και την εξασφαλίζει χάρη στη σύνθεσή του, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέος, γλουκοσαμίνης και χονδροϊτίνης. Στα φαρμακεία.

ΚΟΡΡΕΣ

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-3

Η απόχρωση της επιδερμίδας αποκτά ένα ομοιόμορφο, διάφανο πέπλο με τη Sea Flower Bronzing Powder, ακτινοβολώντας υγιή λάμψη, τόσο επιθυμητή όσο και το ηλιόλουστο φιλί του καλοκαιριού. Η σύνθεσή της βασίζεται στο εκχύλισμα Άλγης και στη νέα τεχνολογία για ομοιόμορφη εφαρμογή και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στα φαρμακεία.

Jurlique

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-4

Ανάλαφρος ορός για όλους τους τύπους δέρματος. Η σύνθεση του Purely Age-Defying Firming and Tightening Serum συσφίγγει το περίγραμμα και λειαίνει τις ρυτίδες χάρη στο συνδυασμό τριών ενεργών φυσικών αντιγηραντικών συστατικών. Μία με δύο δόσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ αρκούν για να δείτε αποτελέσματα. Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

LA ROCHE-POSAY

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-5

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και ψάχνετε ευκολία με μια κίνηση, η νέα Rosaliac CC Cream SPF30 είναι το must-have εργαλείο. Συνδυάζει την καθημερινή φροντίδα με την κάλυψη και τη  διόρθωση των χρωματικών ατελειών του δέρματος. Στα φαρμακεία.

VICHY

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-6

Σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες επιρρεπείς σε ατέλειες, η νέα διορθωτική κρέμα Normaderm BB Clear χαρίζει φυσικό ομοιόμορφο τόνο με ματ αποτέλεσμα, μειώνοντας τις ατέλειες μέχρι και 23% σε ένα μήνα, χάρη στις μεταλλικές χρωστικές και το σαλικυλικό οξύ. Στα φαρμακεία.

Power Health

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-7

Τα αναβράζοντα συμπληρώματα διατροφής Power Health δίνουν την απάντηση σε όλα τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας, αφού συγκεντρώνουν ό,τι χρειάζεται με μια κίνηση. Εμείς δεν κάνουμε χωρίς τα: Κράνμπερι για την ενίσχυση του ουροποιητικού, Echinacea Extra για τόνωση της άμυνας του οργανισμού, Multi+ Multi για ενέργεια και δύναμη, Suncare Bronze για επιτάχυνση του μαυρίσματος, Μαστίχα Χίου για στομαχικές διαταραχές. Στα φαρμακεία.

Σαν ασπίδα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-8

Πολυτέλεια και περιποίηση μαζί, με την υπογραφή της γαλλικής μάρκας: η βελούδινη υφή της εμπνευσμένης από τις επαγγελματικές τεχνικές αισθητικής ιατρικής Body-Lift Expert αγκαλιάζει το σώμα επανασμιλεύοντας και τονώνοντας τη σιλουέτα. Το μυστικό της βρίσκεται στο αποκλειστικό σύμπλοκο lifting με πολύτιμο ξύλο Pao Rosa, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και πυρίτιο. Σε επιλεγμένα φαρμακεία. Lierac Paris

 

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ

 PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή