Οι πιο μοδάτες backpacks της άνοιξης

Οι πιο μοδάτες backpacks της άνοιξης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν βρίσκεστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού και πρέπει να κουβαλάτε πολλά πράγματα, που αυτομάτως κάνουν το βάρος μιας τσάντας ώμου αβάσταχτο, μάλλον πρέπει να σκεφτείτε την ιδέα μιας άνετης και πρακτικής backpack.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να διαλέξετε μία τσάντα πλάτης βαρετή και ουδέτερη. Τα τελευταία χρόνια οι backpacks έχουν μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι και η ποικιλία τους είναι μεγάλη. Θα τις βρείτε σε πολλά χρώματα, σχέδια και συνδυασμούς, ενώ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις τσάντες ώμου και τις μεγάλες shopping bags.

Ταιριάζουν όχι μόνο στις casual αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις μας, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και ένα μοντέρνο office look.

Άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς μια backpack στον ώμο δεν γίνεται, γι’ αυτό διαλέξτε την ιδανική για το στιλ σας. Δείτε εδώ τις ποιο όμορφες backpack τσάντες για κάθε στιλ και budget.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή