Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις πασαρέλες στο boudoir,  η διαδρομή ήταν μικρή. Μεγάλη είναι η λατρεία που θα δείξουμε, επιλέγοντας  «πράσινα» προϊόντα, αλλά και συσκευασίες στο χρώμα της φύσης.

 

MAYBELLINE NEW YORK

Στην πρώτη επαφή με το  δέρμα, η σκιά Color Show No 20 Beetle Green τυλίγει τα μάτια με χρωστικές και υφές απρόσμενης λάμψης, χαρίζοντας ματ υφή με έντονο αποτέλεσμα.

POWER HEALTH

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-1

Celluless Tabs: το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού.  Η δραστική του σύνθεση απομακρύνει τις τοξίνες, μειώνει την κατακράτηση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Συνδυάστε το με το Celluless soap για καλύτερα αποτελέσματα. Στα φαρμακεία.

GARNIER

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-2

Κρέμα πολλαπλής δράσης, αποκλειστικά για το βράδυ. Η κρεμώδης υφή της Bodytonic Νύχτας διευκολύνει το μασάζ, ενώ η μη λιπαρή υφή της απορροφάται άμεσα χωρίς να κολλάει. Αναδιαμορφώνει κοιλιά, μηρούς και γλουτούς σε 28 νύχτες, χαρίζοντας λεία σιλουέτα. 

BURBERRY

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-3

Με αποχρώσεις εμπνευσμένες από την τολμηρή παλέτα των ρούχων της γυναικείας επίδειξης S/S15 The Birds and the Bees, τα νέα βερνίκια του βρετανικού οίκου αιχμαλωτίζουν ακριβώς αυτό το πνεύμα! Προσωπικό αγαπημένο, το Nail Polish Aqua Green No 418.

CHANEL

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-4

H ανανεωμένη συσκευασία της Chance Eau Fraiche στα 35ml θα σας συνοδεύσει σε κάθε σας εξόρμηση. Οι νότες λεμονιού και ροζ πιπεριού θα δώσουν στο δέρμα σας ζωντάνια, ενώ το γιασεμί και το musk θα το κάνουν σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο.

THE BODY SHOP

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-5

Αποτελεί μέρος της σειράς σώματος Fuji Green Tea™ με αληθινά φύλλα από πράσινο τσάι, που συλλέγονται με τα χέρια στο όρος Fuji, στην Ιαπωνία. Εμπλουτισμένο με την αντιοξειδωτική δύναμη του πράσινου τσαγιού, το θρεπτικό body butter χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση, αναζωογονώντας σώμα και πνεύμα.

DOVE

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-6

Φροντίδα και απαλότητα με μια κίνηση. Προορισμένο για καθημερινή χρήση, το μη λιπαρό λάδι Pistachio & Magnolia της σειράς Purely Pampering αγκαλιάζει την επιδερμίδα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, με ελαφριά, βελούδινη αίσθηση και πλούσιο άρωμα.

ELANCYL

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-7

Με τρία φυτικά έλαια 100% φυσικής προέλευσης, το λάδι Huile de Soin Vergetures συνδυάζει φυσικότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, προλαμβάνοντας και μειώνοντας τις ραγάδες. Μία με δύο χρήσεις την ημέρα στις προβληματικές περιοχές αρκούν για να δείτε αποτελέσματα. Στα φαρμακεία.

APIVITA

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-8

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η μάσκα ενυδάτωσης με αλόη της σειράς face masks & scrubs ενυδατώνει εντατικά, προλαμβάνει τους ερεθισμούς και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Στα φαρμακεία.

ARMANI

Πράσινη ζώνη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-9

Ο μετρ επαναπροσδιορίζει το μακιγιάζ ματιών με τις σύγχρονες σκιές Eye Tint, που μας έχουν εντυπωσιάσει. Η μεταξένια, ρευστή υφή τους γλιστρά στα βλέφαρα, ενώ στεγνώνει σε δευτερόλεπτα χαρίζοντας ιριδίζον, ματ, μεταλλικό ή σατινέ τελείωμα που διαρκεί 16 ώρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή