Νέο site από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

Νέο site από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

2' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν φορές που η παράδοση βρίσκεται ένα κλικ μακριά και η τεχνολογία είναι εκείνη που μπορεί να μεταφέρει τον εκάστοτε χρήστη άμεσα, εύκολα και γρήγορα σε αυτήν. Μία τέτοια εμπειρία παράδοσης και έμπνευσης επιδιώκει να προσφέρει το νέο site της ΔΩΔΩΝΗ www.dodoni.eu

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ, η διεθνώς αναγνωρισμένη γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στο πλαίσιο αναβάθμισης της εταιρικής online εικόνας της, υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό του corporatesite της www.dodoni.eu, με σκοπό την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.).

Το νέο site της εταιρείας αποτελεί ένα σύγχρονο και παράλληλα χρηστικό εργαλείο, που «ταξιδεύει» το χρήστη μέχρι την Ήπειρο, μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες των παραδοσιακών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και των πανέμορφων τοπίων της περιοχής. Επιπλέον, στο νέο site, ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τις 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, οι οποίες περιλαμβάνουν 80 είδη και προϊόντα, 100% ελληνικά, μεταξύ των οποίων η πασίγνωστη φέτα, το φρέσκο γάλα, το γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο και πολλά άλλα που περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα αυθεντικών ηπειρωτικώνπροϊόντων.

Πέρα όμως από τις πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, στο www.dodoni.eu οι επισκέπτες θα γνωρίσουν λαχταριστές παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές, που προτείνουν διάσημοι foodbloggers, όλες με ειδικό "μετρητή παράδοσης" απόλυτα συγχρονισμένες με τις νέες τάσεις μαγειρικής. Ειδικότερα, η MadameGinger και ο Maintanos, αντλώντας έμπνευση από τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, δημιουργούν νέες γευστικές μαγειρικές προτάσεις, «μετρώντας»πόσο παραδοσιακές ή σύγχρονες είναι οι συνταγές που προτείνουν και παντρεύοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο και στυλ, την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες στο νέο site της ΔΩΔΩΝΗ θα βρουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για μία ισορροπημένη διατροφή, τις οποίες έχουν επιμεληθεί διακεκριμένοι διατροφολόγοι από την επιστημονική ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με επικεφαλής τον Δ. Γρηγοράκη (Κλινικό Διαιτολόγο- Διατροφολόγο, ΜSc Επιστημονικό Διευθυντή Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Προέδρου της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας), ενσωματώνονταςστην αρθρογραφία τους αποτελέσματα από τις πιο πρόσφατες έρευνες της Επιστήμης της Διαιτολογίας και της Διατροφής.   

Ανακαλύψτε γευστικές νοστιμιές και ταξιδέψτε στη μαγεία της παράδοσης με σύμμαχο την τεχνολογία, μόνο με ένα κλικ στο www.dodoni.eu.

 

ΑΛΜΥΡΑ MUFFINS

Νέο site από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ-1

συνταγή από: MadameGinger

http://www.dodoni.eu/el/orektika/almyra-muffins

 

ΥΛΙΚΑ

175 γρ. αλεύρι

1 κ.γ. bakingpowder

1 κ.γλ. σόδα μαγειρική

1 κ.γ. αλάτι

100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

125 γρ. φέτα ΔΩΔΩΝΗ

2 αυγά

100 ml φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ

8-10 ελιές μαύρες

 

Απαιτούμενος χρόνος 60 λεπτά

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καθαρίζουμε τις ελιές και τις κόβουμε σε κομματάκια.

Κόβουμε και τη φέτα σε κομματάκια.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το bakingpowder, τη σόδα, το αλάτι, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και τα αυγά.

Προσθέτουμε τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ και τις ελιές και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Μοιράζουμε το μείγμα σε χάρτινες φόρμες για cupcakes τις οποίες έχουμε τοποθετήσει μέσα στο ειδικό ταψί με τις θήκες.

Ψήνουμε στους 180°C, σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, για 18-20 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.

 

Νέο site από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ-2

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Η ΔΩΔΩΝΗ ιδρύθηκε το 1963. Σήμερα, 52 χρόνια μετά, μέσα από μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που βασίστηκε στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων ποιότητας στην τυροκομία μέσω της συνεχούς τεχνολογικής πρωτοπορίας, στην επιτυχημένη εφαρμογή απολαυστικών παραδοσιακών γευστικών συνταγών, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και το προσανατολισμό στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή, η ΔΩΔΩΝΗ έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία σε δυναμικότητα παραγωγής και πωλήσεις εταιρεία τυροκομικών ειδών της χώρας. Βασικό μοχλό της εταιρείας αποτελεί ο σεβασμός στον καταναλωτή και τις απαιτήσεις του για φυσικά, αγνά, γευστικά και ποιοτικά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.

 

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου site της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ ανέλαβε η MRM//McCANN.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή