Τα top προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας

Τα top προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

 

Τα top προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας-1

Η εξειδικευμένη τεχνολογία της νέας σειράς Άνθη Αμυγδαλιάς  της ΚΟΡΡΕΣ μεγιστοποιεί τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας –ακόμα και της ευαίσθητης– και εμποδίζει την απώλεια υγρασίας.  Η σειρά περιλαμβάνει τρεις κρέμες ημέρας για όλους τους τύπους δέρματος. Στα φαρμακεία.

 

Νυχτερινή επανόρθωση

Τα top προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας-2

Αν η ταλαιπωρημένη όψη στο δέρμα σας οφείλεται στην έλλειψη ύπνου, τότε χρειάζεστε την κρέμα Idéalia Skin Sleep της Vichy. Το μυστικό της βρίσκεται στο συνδυασμό έξι συστατικών που δρουν ταυτόχρονα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα τα αποτελέσματα της επανορθωτικής λειτουργίας του ύπνου.

 

Χωρίς ρυτίδες

Τα top προϊόντα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας-3

Δύο μόλις εβδομάδες αρκούν για να δείτε την επιδερμίδα σας βαθιά ενυδατωμένη, φωτεινή και με μειωμένες γραμμές και ρυτίδες. Όλα αυτά χάρη στον ορό-τζελ Anti-Aging Rapid Response Booster της La Prairie. Το νέο στοχευμένο σύστημα μεταφοράς κατά των ρυτίδων που περιέχει, διανέμει αντιρυτιδικά συστατικά (πεπτίδια) ακριβώς εκεί που χρειάζονται.

 

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ.

PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή