Editor’s Choice: Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

Editor’s Choice: Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

PUNK SMOKY

Editor’s Choice: Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-1

Το smoky look εξακολουθεί να αφήνει το διαχρονικό στίγμα του και την ανοιξιάτικη σεζόν, έχοντας όμως πιο punk χαρακτήρα. Η L’Oréal Paris μας προτείνει τα εργαλεία για να το αποκτήσουμε: τη μάσκαρα για όγκο Mega Volume Miss Manga Punky και το Super Liner Smokissime.

Εμμονή στο Χρώμα

Editor’s Choice: Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-2

Το εμβληματικό κραγιόν Color Riche της L’Oréal Paris γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του και παρουσιάζει νέες λαχταριστές αποχρώσεις για τα χείλη.  EDITOR'S Choice Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

Με ένα πέρασμα

Editor’s Choice: Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας-3

Εμπνευσμένα από τη χρωματική παλέτα της prêt-à-porter συλλογής του οίκου, τα κραγιόν Burberry Kisses κυκλοφορούν σε 28 αποχρώσεις –από nude έως έντονες–  και χαρίζουν ενυδατικό, λαμπερό φινίρισμα. Στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστούν η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο Suki Waterhouse με τον Βρετανό μουσικό George Le Page.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή