Πιστεύεις κι εσύ ότι σου ροκανίζουν τον χρόνο σου;

Πιστεύεις κι εσύ ότι σου ροκανίζουν τον χρόνο σου;

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

“Να μείνω λίγη ώρα παραπάνω κάτω από το πάπλωμα; Πέντε λεπτά, το υπόσχομαι”, αυτά λες και πετάγεσαι με το επόμενο ξυπνητήρι που ευτυχώς άκουσες εγκαίρως, για να ετοιμαστείς για τη δουλειά. Αναζητάς καθημερινά δέκα λεπτά μόνο για ‘σένα και δεν τα βρίσκεις ποτέ…

Μέσα στην εβδομάδα νιώθεις πως σέρνεσαι από το κρεβάτι σου στο γραφείο, από το γραφείο σου στον καναπέ και από ‘κει πάλι πίσω στο κρεβάτι για τον βραδινό ύπνο. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Οι φίλοι σου σε παίρνουν τηλέφωνο για να πιείτε καφέ, να δείτε ταινία, αλλά εσύ δεν έχεις χρόνο να αναπνεύσεις. Περιμένεις το σαββατοκύριακο για να τα προλάβεις όλα, αλλά ούτε αυτό δεν καταφέρνεις.

Σου λείπει ύπνος και ελεύθερος χρόνος. Και προτιμάς να στερηθείς τον ελεύθερο χρόνο σου, για να κοιμηθείς λίγες ώρες παραπάνω. Έπειτα νιώθεις τύψεις γιατί αποφάσισες να μείνεις σπίτι, να αναπληρώσεις τον χαμένο ύπνο και “έριξες” τους φίλους σου. Υπόσχεσαι πως θα τους δεις μέσα στην εβδομάδα ή το επόμενο σαββατοκύριακο, αλλά ξέρεις τη στιγμή που το σκέφτεσαι πως μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Ούτε μέσα στην εβδομάδα, ούτε το επόμενο σαββατοκύριακο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να οργανώσεις σωστά τα 24ωρα σου και δεν έχεις ποτέ χρόνο για ανθρώπους και πράγματα που σε ευχαριστούν.

Πώς όμως θα βρεις τις ώρες που χρειάζεσαι για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, για να μαγειρέψεις ή για να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού;

Επειδή δεν πρόκειται να έρθει κάποιο μαγισσάκι με μαγικό ραβδί για να σε βοηθήσει, μπορείς να ανακαλύψεις 5 μαγικές συμβουλές που θα σου δώσουν λύση, αρκεί να τις ακολουθήσεις πιστά.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή