Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά

Νέες αφίξεις  

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-1

Τα μυστικά όπλα για τη νέα σεζόν: Εμπλουτισμένη με argan oil, η λακ Elnett Precious Oils της L’Oréal Paris ενδυναμώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα.

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-2

Το νέο Matt Texture Dry Shampoo των Toni & Guy (Hondos Center) αναζωογονεί τη ρίζα των μαλλιών και χαρίζει ματ αποτέλεσμα με το πρώτο ψέκασμα.

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-3

 Ιδανικό για beachy hair, το Surf Infusion της Bumble and bumble (Sephora) συνδυάζει θαλασσινό αλάτι και μεταλλικά στοιχεία που χαρίζουν όμορφη υφή και σώμα στα μαλλιά.

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-4

Για άμεση αναζωογόνηση, η μάσκα εντατικής αναδόμησης 2 λεπτών Pantene Pro-V ενυδατώνει την τρίχα και την κάνει πιο ανθεκτική. 

Πλούσιο χρώμα

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-5

Με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την Τζένη Μπαλατσινού, η νέα βαφή Keratin Color της Schwarzkopf προσφέρει έντονο χρώμα και εντατική περιποίηση με τη δύναμη της κερατίνης.

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-6

Ακολουθήστε τα τρία βήματα για χρήση στο σπίτι και κλέψτε τις εντυπώσεις.

 

It Look

Λαμπερά μαλλιά με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς-7

H Alice Dallal, μούσα του Karl Lagerfeld για τη Chanel και απόλυτο it girl, αφήνεται στα χέρια των Frédéric Mennetrier και James Row και αποκτά το τέλειο ξανθό του πάγου με την υπερξανθιστική βαφή της L’Oréal Professionnel. Όσο για το styling, το Crêpage de Chignon και το νέο Shower Shine απογειώνουν το αποτέλεσμα.  Αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή