Η απώλεια κιλών φέρνει την ευτυχία;

Η απώλεια κιλών φέρνει την ευτυχία;

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αν αδυνατίσω θα έχω καλύτερη διάθεση» σκέφτηκα μια μέρα που δεν ήθελα να πάω πουθενά και να μην δω κανέναν-ή μάλλον να μην με δει κανείς. Δεν έβρισκα τι να φορέσω, γιατί κανένα από τα ρούχα μου δεν μου έμπαιναν, όταν κοίταζα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη έβλεπα μόνο δυο μεγάλα μάγουλα που κάλυπταν τα μάτια και το στόμα και γενικά δεν αισθανόμουν καθόλου σέξι.

Κάθισα τελικά στο σπίτι, έφτιαξα σπιτικό ποπ κορν, έβαλα ένα ποτήρι σαγκρία και είδα μια ταινία μαζί με τον καλό μου. Η ταινία ήταν υπέροχη, το ένα ποτήρι σαγκρία έγιναν 4 και η διάθεση μου ξαφνικά ανέβηκε. Έβαλα ένα τζιν και μια πρόχειρη μπλούζα, βάφτηκα μέσα σε 5 λεπτά και βγήκα έξω μαζί με το αγόρι για να συνεχίσουμε για ποτό στο συνοικιακό μπαρ. Για να μην τα πολυλογώ πέρασα ένα από τα καλύτερα βράδια των τελευταίων 5 ετών.

Όταν επέστρεψα σπίτι έκατσα για λίγο στον καναπέ για να συνέλθω κι άρχισα να σκέφτομαι πως περνούσα όταν ήμουν αδύνατη- ναι, η Etta κάποτε ήταν πετσί και κόκκαλο που λέμε. Άνοιξα τον φάκελο με τις παλιές μου φωτογραφίες και θαύμαζα τον εαυτό μου στα ‘ωραία’ του. Καμιά νοσταλγία δεν με έπιασε και καμιά ζήλεια για τον πιο αδύνατο, παλιό εαυτό μου. Συνειδητοποίησα ότι πλέον περνούσα καλύτερα και παρά τα 10 συν κιλά που κουβαλάω πια, έχω δίπλα μου ανθρώπους που αξίζουν και με αγαπούν. Με πολλά ή χωρίς πολλά κιλά, η αγάπη αν είναι να έρθει, θα έρθει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή