7 γυναικείες συνήθειες που εκνευρίζουν τους άντρες

7 γυναικείες συνήθειες που εκνευρίζουν τους άντρες

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στον ελεύθερο χρόνο τους; Κάποιες διαβάζουν βιβλία, κάποιες κάνουν γυμναστική, κάποιες βλέπουν τηλεόραση. Ό,τι κι αν επιλέξει η καθεμιά, έχει βρει τον κατάλληλο τρόπο για να χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο, για να αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της και τα ενδιαφέροντά της, για να βελτιωθεί και να ηρεμήσει. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποια χόμπι και κάποιες συνήθειες που εκνευρίζουν τους άντρες σε τέτοιο βαθμό ώστε να σταθούν εμπόδιο για τη δημιουργία μιας σχέσης ή για την εξέλιξη μιας υπάρχουσας σε κάτι πιο σοβαρό. Η διαδικτυακή σελίδα YourTango συγκέντρωσε 7 εκνευριστικές συνήθειες που οι άντρες δήλωσαν ότι δεν μπορούν να ανεχτούν:

1.Τηλεόραση: Μπορείτε να δείτε τις ειδήσεις, ένα σήριαλ ή μια ταινία. Αυτό που δεν μπορούν να ανεχτούν οι άντρες είναι τα προγράμματα ριάλιτι.

2.Κοριτσίστικα σπορ: Μπορεί να σέβονται τις γυναίκες που ασχολούνται με κάποιο σπορ, όμως τους εκνευρίζουν τα κάπως… πιο κοριτσίστικα σπορ, όπως τα rollers ή το χούλα χουπ!

3.Η μανία με κάποιο σπορ: Είναι γνωστό ότι οι άντρες θέλουν να μοιράζονται την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο μόνο με τους φίλους τους και δύσκολα ανέχονται μια γυναίκα που θα τους φέρει αντίρρηση για το πέναλτι της ομάδας τους. Για αυτό δηλώνουν ότι εκνευρίζονται με τις γυναίκες που βλέπουν κάθε Κυριακή αθλητικές εκπομπές ή πηγαίνουν συχνά το γήπεδο!

4. Οι συλλογές: Είτε συλλέγετε γραμματόσημα είτε χάρτινα κουπάτ από cupcakes δύσκολα θα βρείτε συμπαράσταση από τον σύντροφό σας.

5. Τα άλογα: Σας αρέσουν τα άλογα, η ιππασία και ό,τι έχει να κάνει με αυτό το σπορ. Δυστυώς, αρκετοί άντρες δήλωσαν ότι εκνευρίζονται με τις γυναίκες που ασχολούνται με τα άλογα γιατί θεωρούν ότι είναι ένα εφηβικό, κοριτσίστικο ενδιαφέρον.

6.Η μανία με τη …φύση: Ανακύκλωση, ‘πράσινα’ προϊόντα, περιβαλλοντολογικές ανησυχίες μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κανείς, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί άντρες που να εκτιμούν αυτό το ενδιαφέρον.

7. Λάτρεις του φαγητού: Οι γυναίκες που πηγαίνουν σε διαφορετικά εστιατόρια κάθε Σάββατο και θέλουν να ανακαλύψουν τις πιο νόστιμες γωνιές της πόλης, εκνευρίζουν τους άντρες που θα ήθελαν η σύντροφός τους να είχε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει διασκέδαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή