5 μυστικά για μακριά, λαμπερά μαλλιά

5 μυστικά για μακριά, λαμπερά μαλλιά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θέλετε να τα κόψετε κι ας σας έχουν «σταυρώσει» οι φίλες σας ότι πρέπει να αφαιρέσετε λίγο μήκος και λίγο όγκο. Θέλετε, όμως, να μη βασανίζεστε ένα τρίωρο με τα μακριά μαλλιά σας και κυρίως να δείχνουν πάντα περιποιημένα και χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε ούτε λίγα εκατοστά.Λύση – λύσεις, για την ακρίβεια – υπάρχουν και είναι 5 μικρά, μαγικά βήματα που κάνουν τη ζωή των μαλλιών σας– και τη δική σας – πανεύκολη:

1. Μην περιμένετε να φτάσει η ώρα του λουσίματος για να αρχίσετε το styling. Μία μέρα πριν το λούσιμο, βοηθήστε τα μαλλιά σας με ένα μαλακτικό σπρέι.

2. Αν είστε από τις γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά με πολύ όγκο και θέλετε να τον φέρετε στα μέτρα σας, μόλις τελειώσετε το λούσιμο και πριν «κλειδώσετε» τα μαλλιά σας στην πετσέτα, περάστε σύριζα στις ρίζες των μαλλιών σας λίγο αφρό – ίσα με δύο καρύδια – και αφήστε τα να στεγνώσουν για λίγο στην πετσέτα. Θα δείτε ότι στο φορμάρισμα θα είναι πολύ πιο «πειθαρχημένα».

3. Αντικαταστήστε την βαμβακερή μαξιλαροθήκη σας με μία από σατέν ύφασμα. Είναι πολύ πιο φιλικό για τα μαλλιά και η τριβή κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν σας αφήνει με τούφες ολόκληρες πάνω στο μαξιλάρι.

4. Το τελευταίο ξέβγαλμα φροντίστε να το κάνετε με κρύο νερό. Ναι, είναι λίγο ανατριχιαστικό, αλλά το ζεστό νερό θαμπώνει την τρίχα. Το κρύο της δίνει λάμψη, ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείτε προϊόντα λάμψης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή