8 beauty tricks που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

8 beauty tricks που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λατρεύετε να πηγαίνετε σε καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς και μπορείτε να χαζεύετε με τις ώρες στα ράφια για να ανακαλύψετε την τέλεια ενυδατική σώματος, το πιο απίθανο απολεπιστικό και την top μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες σας πλούσιες και μακριές. Επιπλέον, εκτιμάτε όλα τα beauty tricks που κατά καιρούς σας έχει αποκαλύψει η μαμά σας, η αισθητικός σας ή έχετε διαβάσει σε περιοδικά, beauty blogs και sites, για αυτό συγκεντρώσαμε τα 8 καλύτερα και πιο έξυπνα, που θα σας λύσουν τα χέρια.

1. Με τη βοήθεια ενός σπίρτου ή αναπτήρα μαλακώστε το μολύβι των ματιών για να δημιουργήσετε πιο εύκολα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αφήστε για μερικά δευτερόλεπτα τη μύτη του μολυβιού κοντά στη φλόγα, στη συνέχεια περιμένετε να κρυώσει και αμέσως μετά σχεδιάστε εύκολα τη γραμμή κάτω ή πάνω από τα μάτια σας.

2. Για να πετύχετε την καμπύλη “ψαράκι” με το eyeliner σας στην εξωτερική γωνία των ματιών σας, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι. Με την ίσια μεριά θα κάνετε την κάτω γραμμή και με το καμπυλωτό σημείο θα σχηματίσετε την πάνω γραμμή. Στη συνέχεια, θα γεμίσετε το εσωτερικό κι έτσι θα έχετε σχεδιάσει την τέλεια γραμμή για το sexy cat eye look σας.

3. Δημιουργήστε εύκολα ένα smokey εφέ στην άκρη του ματιού σας, σχηματίζοντας αρχικά ένα hashtag με το μολύβι σας και στη συνέχεια, απλώστε το χρώμα με το δάχτυλό σας.

4. Τα κουτάλια είναι σύμμαχοι σας και θα σας βοηθήσουν να μη μουντζουρώσετε το βλέφαρό σας την ώρα που εφαρμόζετε τη μάσκαρά σας.

5. Εφαρμόστε την κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες με ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά και όχι με μπατονέτα, για να μη μείνουν υπολείμματα από βαμβάκι πάνω τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή