Ολόσωμες φόρμες: 15 λόγοι που ήρθαν για να μείνουν στη ντουλάπα σας

Ολόσωμες φόρμες: 15 λόγοι που ήρθαν για να μείνουν στη ντουλάπα σας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν σας ζητούσαν να διαλέξετε ένα κομμάτι της ντουλάπας σας για να το φοράτε καθημερινά -εκτός από το αγαπημένο σας τζιν- μάλλον θα προτιμούσατε την ολόσωμη φόρμα σας που είναι άνετη, μοντέρνα και σας δίνει λύση κάθε στιγμή.

Είναι ιδανική λύση για τα πρωινά που βιάζεστε και δεν μπορείτε να συνδυάσετε το σωστό μπλουζάκι με το σωστό παντελόνι, αλλά και για τις βραδινές εμφανίσεις σας που θέλετε να είστε θηλυκή και κομψή.

Διαλέξτε μία jumpsuit με χρώμα ή πρωτότυπα prints για πιο girly εμφανίσεις ή προτιμήστε αφηρημένα μοτίβα, λαχούρια ή λουλούδια για να πετύχετε τα πιο hot bohemian looks. Μπορείτε να επιλέξετε μία σε στενή γραμμή, αν θέλετε να πετύχετε ένα sexy αποτέλεσμα ή μία σε πιο φαρδιά γραμμή, αν θέλετε να είστε άνετη. Να θυμάστε πως οι ολόσωμες φόρμες συνδυάζονται τόσο με φλατ πέδιλα, όσο και με πλατφόρμες, ενώ μπορείτε να τις φορέσετε και με τις αγαπημένες εσπαντρίγιες σας.

Δείτε εδώ 15 πιο μοντέρνες και στιλάτες για τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή