Εσύ πόσο δύσκολα αποχωρίζεσαι το οπάκ καλσόν σου την άνοιξη;

Εσύ πόσο δύσκολα αποχωρίζεσαι το οπάκ καλσόν σου την άνοιξη;

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, εσύ κατεβάζεις τα καλοκαιρινά από το πατάρι. Φαίνεται λογικό, γιατί πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και είναι η κατάλληλη στιγμή να κλειδώσεις κολάν και οπάκ καλσόν στο συρτάρι, για να φορέσεις τις mini φούστες σου, τα σορτς και τις πολύχρωμες playsuits σου.

Παρ’ όλα αυτά αφού τα κατεβάσεις και τα τακτοποιήσεις ένα-ένα με προσοχή στα ράφια και στα συρτάρια σου, κάθεσαι με τις ώρες και τα κοιτάς. Τα κοιτάς και σκέφτεσαι πώς θα τα φορέσεις, αφού όχι μόνο δεν είναι ικανά να κρύψουν τις ατέλειες, αλλά φανερώνουν ακόμη κι εκείνες που δεν ήξερες μέχρι τώρα ότι είχες.

Αρχίζεις λοιπόν τα πειράματα και δοκιμάζεις πρώτα τις φούστες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, έπειτα τις βερμούδες που έχουν μήκος λίγο πάνω από αυτό και τελευταία αφήνεις τα σορτσάκια και τις κοντές ολόσωμες φόρμες που μπορείς να φορέσεις μόνο στην παραλία.

Το ύφος σου τα φανερώνει όλα και είσαι σίγουρη πως δεν μπορείς ακόμα να αποχωριστείς το μαύρο οπάκ καλσόν σου. Εκείνο που σε σώζει όλο το φθινόπωρο, τον χειμώνα και στην αρχή της άνοιξης. Που σε αφήνει να φοράς ανενόχλητη όσα σου αρέσουν και δεν σε αναγκάζει να σκέφτεσαι κυτταρίτιδα, παχάκια και χαλάρωση.

Κοίτα, δεν θα σου πω πως έχεις άδικο που νιώθεις μια ασφάλεια και λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση όταν το φοράς, αλλά μια χαρά θα είσαι και χωρίς αυτό. Κι αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να φορέσεις από τώρα τα mini σου μέχρι τουλάχιστον να μαυρίσεις λίγο, μπορείς να βρεις άλλα κομμάτια για τις καθημερινές εμφανίσεις σου.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή