Πως θα είναι το πρόσωπό σας σε 30 ή 50 χρόνια;

Πως θα είναι το πρόσωπό σας σε 30 ή 50 χρόνια;

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kristie και ο Tavis δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 30, είναι αρραβωνιασμένοι, νέοι και όμορφοι. Για τις ανάγκες του βίντεο του περιοδικού Cut ‘100 Years of Beauty’ αποφάσισαν να μεταμορφωθούν στους πιο γερασμένους εαυτούς τους και να δουν πως θα μοιάζουν στην ηλικία των 50 και των 70 ετών! Ένα αστείο πείραμα που τελικά έγινε πολύ συγκινητικό για τους συμμετέχοντες που κατάφεραν όχι μόνο να δείξουν στους αγαπημένους τους πως θα είναι σε μερικά χρόνια αλλά και να δουν πως θα είναι η κοινή τους ζωή πριν καν την ξεκινήσουν.

«Θα μοιάζω με την μαμά μου» λέει η Kristie όταν βλέπει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της, αφού η ομάδα των makeup artists την μεταμορφώνει σε 50χρονη γυναίκα, ενώ ο αρραβωνιαστικός της απαντά ότι «ελπίζω να είσαι έτσι στα 50». Το ζευγάρι έβαλε τα κλάματα όταν είδε πως θα μοιάζουν στην ηλικία των 70 γιατί όπως είπε ο Tavis: «όταν την βλέπω έτσι απλά σκέφτομαι όσα θα έχουμε περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή