10 tips που δίνουν δεύτερη (και τρίτη) ζωή στο άρωμα σας

10 tips που δίνουν δεύτερη (και τρίτη) ζωή στο άρωμα σας

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είστε έτοιμη για τη βόλτα σας, έχετε ντυθεί, έχετε μακιγιαριστεί και μένει μόνο να φορέσετε το άρωμά σας. Ψεκάζετε λίγες σταγόνες στον λαιμό και στο εσωτερικό των καρπών σας και κλείνετε βιαστικά την πόρτα. Την ώρα που είστε στον δρόμο για να συναντήσετε τις φίλες σας, νιώθετε πως το άρωμά σας έχει ήδη χαθεί και δεν έχετε μαζί σας το μπουκαλάκι για να το ανανεώσετε. Μήπως όμως δεν χρειάζεται ανανέωση, αλλά πρέπει να ανακαλύψετε μερικά χρήσιμα tips που θα το ενισχύσουν και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια;

1. Για να διαρκούν περισσότερο τα αρώματά σας, μην τα αποθηκεύετε στα ντουλαπάκια του μπάνιου.

Η ζέστη, το φως και η υγρασία θα επηρεάσουν την ποιότητα του αρώματός σας, γι’ αυτό καλό είναι να το αποθηκεύετε σε σημεία του δωματίου με θερμοκρασία μικρότερη από 25 βαθμούς, μακριά από τα παράθυρα.

2. Λίγη βαζελίνη θα κάνει τη διαφορά.

Πριν ψεκάσετε το άρωμά σας στο εσωτερικό του καρπού και στον λαιμό σας, βάλτε λίγη βαζελίνη στην περιοχή για να διαρκέσει περισσότερο.

3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  και ένα body lotion χωρίς άρωμα.

Αν είναι ιδιαίτερα ξηρή η επιδερμίδα σας, μπορείτε να εφαρμόσετε μία ενυδατική κρέμα πριν το άρωμά σας, για να το “κλειδώσετε”.

4. Εφαρμόστε το άρωμά σας τη σωστή στιγμή.

Αμέσως μετά το μπάνιο σας και πριν ντυθείτε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φορέσετε το άρωμά σας. Η επιδερμίδα σας θα είναι ενυδατωμένη και θα “κλειδώσει” το άρωμά σας.

5. Μάθετε ποια είναι τα σωστά σημεία για να ψεκάσετε το άρωμά σας.

Κι όμως υπάρχουν τα κατάλληλα σημεία, γι’ αυτό πάρε χαρτί και μολύβι και σημειώστε. Το άρωμά σας θα διαρκέσει περισσότερο, αν εφαρμόσετε μερικές σταγόνες στο εσωτερικό των καρπών, στον λαιμό αριστερά και δεξιά, στο εσωτερικό των αγκώνων, πίσω από τα γόνατα και στους αστραγάλους.

6. Ένας πρωτότυπος τρόπος για να εφαρμόσετε το άρωμά σας.

Ψεκάστε στον αέρα και προσπαθήστε να περάσετε μέσα από το “σύννεφο” της ευωδιάς που έχει δημιουργηθεί.

7. Προσοχή στα μαλλιά.

Δεν είναι απαραίτητα λάθος να αρωματίσετε τα μαλλιά σας, αλλά μπορείτε τουλάχιστον να το κάνετε σωστά. Επειδή το άρωμα που θα ψεκάσετε κατευθείαν στα μαλλιά σας μπορεί να τα αφυδατώσει, καλό είναι να το εφαρμόσετε στη βούρτσα σας και στη συνέχεια, να τα χτενίσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή