20 παντελόνες για ‘άνετη’ κομψότητα από το πρωί έως το βράδυ

20 παντελόνες για ‘άνετη’ κομψότητα από το πρωί έως το βράδυ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, είναι λογικό να μη μπορείτε να φορέσετε τα αγαπημένα σας skinny παντελόνια. Ωστόσο, δεν είστε απολύτως έτοιμη να αρχίσετε να φοράτε τα καλοκαιρινά φορέματα και τα σορτς σας, μιας και θεωρείτε πως πρέπει να βγείτε μια-δυο φορές στην παραλία για να πάρετε λίγο χρώμα.

Άρα τι μένει; Να επενδύσετε σε παντελόνες με χρώμα ή prints, που είναι σίγουρα ένα από τα hot κομμάτια της σεζόν. Ένα άνετο, μοντέρνο και κομψό ρούχο, που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και συνδυάζεται με crop tops, πουκάμισα ή t-shirts με στάμπες.

Μπορείτε να προτιμήσετε μακριές ή πιο κοντές ανάλογα με το στιλ σας και τις εμφανίσεις σας, ενώ σίγουρα θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα, μιας και η ποικιλία τους είναι μεγάλη. Φορέστε τις το πρωί στο γραφείο με εσπαντρίγιες ή σανδάλια, ενώ το βράδυ μπορείτε να τις συνδυάσετε με πλατφόρμες ή chic ψηλοτάκουνα.

Δείτε εδώ 20 παντελόνες για να δημιουργήσετε άνετα και κομψά σύνολα.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή