Υπέροχα σορτς για chic εμφανίσεις

Υπέροχα σορτς για chic εμφανίσεις

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από έναν μακρύ χειμώνα και αμέτρητα looks με παντελόνια, κολάν και μάλλινα καλσόν, πλέον είναι η ιδανική εποχή για να αρχίσετε  να φοράτε τα αγαπημένα σορτς σας.

Για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο καλό είναι να επενδύσετε σε πιο μακριά σορτς -για παράδειγμα μία μοντέρνα βερμούδα για να πετύχετε ένα κομψό και στιλάτο αποτέλεσμα. Κρατήστε τα πιο μακριά για την πόλη και αφήστε τα πιο κοντά και για τις διακοπές στο νησί και την παραλία.

Το μυστικό είναι να προσπαθείτε κάθε φορά να συνδυάζετε το βασικό ρούχο σας με τα σωστά tops και αξεσουάρ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να φορέσετε το τζιν σορτς σας με ένα πουκάμισο που θα δέσετε στη μέση και ένα ζευγάρι bohemian εσπαντρίγιες, ενώ καλό είναι να αφήσετε τα ψηλοτάκουνα για τις πιο formal εμφανίσεις.

Τα κομμάτια που μπορούν να συνθέσουν τα πιο μοντέρνα και θηλυκά σύνολά σας θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων κι έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε εκείνο που ταιριάζει στο στιλ και στη σιλουέτα σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή