Τζιν: Τα πιο όμορφα της σεζόν

Τζιν: Τα πιο όμορφα της σεζόν

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν έπρεπε να επιλέξετε το αγαπημένο σας κομμάτι από τη γκαρνταρόμπα σας, χωρίς δεύτερη σκέψη και με κλειστά μάτια θα διαλέγατε το τζιν σας. Όχι, γιατί είναι το πιο ιδιαίτερο ή έχει το πιο πρωτότυπο design, αλλά γιατί φοριέται όλες τις εποχές, είναι άνετο και μπορείτε να το συνδυάσετε με πολλά ρούχα της ντουλάπας σας.

Επιπλέον, το τζιν σας είναι ιδανικό τόσο για πρωί όσο και για βράδυ και φοριέται με μπαλαρίνες, ψηλοτάκουνα πέδιλα, εσπαντρίγιες αλλά και πλατφόρμες, ανάλογα με το στιλ και το look που θέλετε να πετύχετε.

Η ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, μήκη και γραμμές είναι τόσο μεγάλη που είναι σίγουρο πως θα βρείτε το ιδανικό κομμάτι για τη σιλουέτα σας χωρίς δυσκολία. Αν έχετε σωματότυπο αχλάδι, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα τζιν καμπάνα που έχει επανέλθει δυναμικά ή ένα ψηλόμεσο που “γλυκαίνει” τις καμπύλες και τις τονίζει πιο σωστά. Τα skinny jeans είναι ιδανικά για εσάς που έχετε σωματότυπο-μήλο, αλλά και για τις γυναίκες που έχουν ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Δείτε εδώ τα 15 καλύτερα τζιν της σεζόν για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή