5 λάθη στην εφαρμογή του αντηλιακού

5 λάθη στην εφαρμογή του αντηλιακού

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως το αντηλιακό σας είναι must have προϊόν ομορφιάς για όλο τον χρόνο. Βέβαια, λίγες γυναίκες θυμούνται να είναι συνεπείς με την εφαρμογή του καθημερινά και οι περισσότερες αρχίζουν να το εντάσσουν στην beauty routine τη μέρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 30 βαθμούς. Φυσικά, πολλές είναι και εκείνες που κάνουν λάθη στον τρόπο που το εφαρμόζουν. Ποια είαι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουμε και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε;

1. Δεν εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα.

Μην εφαρμόζετε μικρή ποσότητα για να σας κρατήσει το αντηλιακό όλο το καλοκαίρι. Αν χρειαστεί, θα καταναλώσετε και ένα και δύο και τρία μπουκάλια όλο το καλοκαίρι, αρκεί να βάζετε την ποσότητα που χρειάζεται για να προστατεύετε την επιδερμίδα σας.

2. Ξεχνάτε να το εφαρμόσετε ξανά μετά την πρώτη φορά.

Όχι, μία φορά δεν είναι αρκετή. Καλό είναι να το ανανεώνετε κάθε δύο ώρες. Φυσικά, στην παραλία πρέπει να το εφαρμόζετε αμέσως μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα.

3. Δεν φοράτε αντηλιακό κάτω από τα ρούχα.

Όχι, δεν χρειάζεται να είστε στην παραλία με το μαγιό για να εφαρμόσετε το αντηλιακό σας. Είναι εξίσου απαραίτητο και τις ηλιόλουστες μέρες που κυκλοφορείτε στην πόλη και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Ειδικά τότε, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, καλό είναι να εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα αντηλιακού σε χέρια, πόδια και πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή