Τσάντες ώμου για στιλάτες εμφανίσεις στην πόλη

Τσάντες ώμου για στιλάτες εμφανίσεις στην πόλη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμμαχός σας σε μια δύσκολη, γεμάτη μέρα είναι φυσικά η τσάντα σας. Το αξεσουάρ που έχει το ιδανικό μέγεθος για να μη σας κουράζει όταν περπατάτε με τις ώρες στους δρόμους της πόλης και χωράει νεσεσέρ, πορτοφόλι, θήκη και γυαλιά ηλίου, mini φαρμακείο, κινητό, φορτιστές, ατζέντα και δεύτερο ζευγάρι παπούτσια -εννοείται φλατ-, δηλαδή τα απαραίτητα για κάθε γυναίκα που φεύγει νωρίς το πρωί για το γραφείο και γυρίζει στο σπίτι της αργά το βράδυ.

Ιδανικές για την πόλη είναι οι τσάντες ώμου και η ποικιλία τους είναι τόσο μεγάλη που δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να ανακαλύψετε το σχέδιο, το μέγεθος και το χρώμα που ταιριάζει στο στιλ σας και μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε look σας.

Διαλέξτε μία σε ουδέτερη απόχρωση αν σας αρέσουν οι πιο κλασικές επιλογές, ενώ αν θέλετε να επενδύσετε σε μία πιο μοντέρνα και κομψή, προτιμήστε χρώμα, prints, κρόσσια ή άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ 20 τσάντες ώμου που υπόσχονται να γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ αυτό το καλοκαίρι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή