Jennifer Aniston: «Η ζωή μου είναι τέλεια»

Jennifer Aniston: «Η ζωή μου είναι τέλεια»

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έγινε γνωστή για τα μαλλιά της, το ταλέντο της και την ευχάριστη προσωπικότητά της. Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood που δεν φοβάται να ‘τσαλακώσει’ την εικόνα της, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ρόλο που θα αναδείξει το ταλέντο της. Το πρόσφατο ‘Cake’,  έκανε την Jennifer να αλλάξει άποψη για την ομορφιά, το μακιγιάζ αλλά και για το δημόσιο προφίλ της. Σε μια συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό, η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που άλλαξε τον τρόπο που την βλέπει ο κόσμος, την αυτοπεποίθηση αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ‘Cake’ δεν φορούσα καθόλου μακιγιάζ. Ήμουν πολύ νευρική στη σκέψη ότι θα έβγαινα έξω και πιθανόν θα υπήρχαν αρκετοί φωτογράφοι» αποκάλυψε στο αμερικάνικο People, η ηθοποιός. «Μετά, όμως, αφέθηκα και δεν με ενδιέφερε. Και μέσα σε πέντε εβδομάδες που διήρκεσαν τα γυρίσματα το αγάπησα. Δεν ήμουν πια εξαρτημένη από το μακιγιάζ. Αντιθέτως, ήταν περίεργο να βάζω μακιγιάζ» είπε και τόνισε ότι ο αρραβωνιαστικός της, ο ηθοποιός Justin Theroux, επίσης την προτιμά χωρίς μακιγιάζ αν και λατρεύει το smoky eyes look.

Η Aniston αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρή δεν φορούσε αρκετή αντηλιακή κρέμα, κάτι που μετανιώνει. Πλέον αποφεύγει την ηλιοθεραπεία αλλά όπως λέει όχι απόλυτα αφού «η έλλειψη της βιταμίνης D μπορεί να είναι το ίδιο επιβλαβής με την ηλιοθεραπεία». Η ίδια προσπαθεί να μένει στον ήλιο 20 λεπτά κάθε μέρα γιατί όπως λέει οι το SPF στα καλλυντικά έχουν προκαλέσει έλλειψη της βιταμίνης D. Στα 46 της χρόνια, η Jennifer έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για την εξωτερική της εμφάνιση αφού όπως λέει η ηλικία δεν παίζει ρόλο: «Αισθανόμαστε καλά για τον εαυτό μας όταν βλέπουμε μια άλλη γυναίκα 50 ετών να είναι όμορφη. Εάν η κοινωνία μας λέει να καθόμαστε μετά τα 40, μειώνουμε τον εαυτό μας. Να πιστεύετε αυτό που αισθάνεστε. Εάν αισθάνεστε χάλια για τον εαυτό σας, αυτό θα φανεί».

Η επόμενη ταινία της Jennifer την βρίσκει σε ρόλο μητέρας στο ‘Mean Moms’ να συναγωνίζεται με άλλες μαμάδες σε ένα πλούσιο προάστιο της Αμερικής για τις μεθόδους διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Η ηθοποιός μπορεί να μην έχει παντρευτεί ακόμα, όμως όπως δηλώνει περνάει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της. «Δεν μπορώ να πω ότι είναι μια τέλεια ζωή αλλά είναι η δική μου ζωή και για μένα είναι τέλεια» λέει χωρίς να αφήνει καμιά αμφιβολία για τη σχέση της με τον Theroux αλλά και για τον επικείμενο γάμο τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή