Μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε υπέροχη χωρίς μακιγιάζ

Μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε υπέροχη χωρίς μακιγιάζ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς αμφιβολία η φυσική ομορφιά δεν συγκρίνεται με ένα πρόσωπο με έντονο μακιγιάζ, για αυτό καλό είναι να προτιμάτε κάτι πιο natural κάθε φορά που έχετε τη δυνατότητα. Σίγουρα, όλες μας έχουμε τις μικροατέλειές μας αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να φορτώνουμε καθημερινά το πρόσωπό μας με foundation, concealer, πούδρα, μάσκαρα, σκιές και ρουζ.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, μπορείτε να περιορίσετε τα beauty looks με έντονο μακιγιάζ και να προτιμήσετε πιο φυσικούς, ανάλαφρους τόνους και προϊόντα με ανάλαφρη σύνθεση. Ή ακόμη καλύτερα καθόλου μακιγιάζ.

6 εύκολα tips θα σας βοηθήσουν να δείχνετε υπέροχη ακόμα κι όταν δεν χρησιμοποιείτε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στο νεσεσέρ σας.

1. Καλοσχηματισμένα φρύδια

Προσπαθήστε να μην τα κάνετε πολύ λεπτά, να φροντίζετε το σχήμα τους τακτικά και να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Όταν δεν φοράτε μακιγιάζ, καλό είναι να τραβάτε τα βλέμματα στα σωστά σημεία.

2. Σωστή απολέπιση προσώπου

Για να έχετε λεία και απαλή επιδερμίδα να θυμάστε να κάνετε απολέπιση με το σωστό προϊόν κάθε εβδομάδα. Εφαρμόστε το προϊόν κάνοντας καλό μασάζ για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

3. Self tanner για το πρόσωπο

Το προϊόν που σας επιτρέπει να δώσετε μία extra λάμψη στο πρόσωπό σας, εκείνη που ταιριάζει στα καλοκαιρινά beauty looks σας. Και το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να φορέσετε καθόλου μακιγιάζ.

4. Αφήστε στην άκρη τη μάσκαρα

Για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν μακρύτερες, με όγκο και πιο σκούρες χωρίς να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα, μπορείτε να τις χτενίσετε με το ειδικό βουρτσάκι και να εφαρμόσετε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή