Μακιγιάζ χειλιών: 3 εύκολα beauty tips

Μακιγιάζ χειλιών: 3 εύκολα beauty tips

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο συνδυασμός έξυπνων beauty tips με τα κατάλληλα προϊόντα, είναι σίγουρο πως θα σaw βοηθήσει να δημιουργήσετε το πιο πετυχημένο αποτέλεσμα και να αποκτήσετε τα σαρκώδη χείλη που πάντα επιθυμούσατε.

1. Η ενυδάτωση των χειλιών σας είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα

Τα καλά ενυδατωμένα χείλη δείχνουν πιο “γεμάτα” σε αντίθεση με τα αφυδατωμένα. Γι’ αυτό μπορείτε να κάνετε μία καλή απολέπιση, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια, να εφαρμόσετε αρκετή ποσότητα από το lip balm σας. Μπορείτε αν θέλετε να εφαρμόσετε και μία δεύτερη στρώση, να την αφήσετε να απορροφηθεί και έπειτα να φορέσετε το κραγιόν σας.

2. Κάθε nude απόχρωση είναι σύμμαχός σας

Η απόχρωση που θα διαλέξετε παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο σαρκώδη ή λεπτά θα φαίνονται τα χείλη σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα κραγιόν σε πολύ σκούρους τόνους, καθώς κάνουν τα χείλη σας να δείχνουν μικρότερα και πιο λεπτά. Αντίθετα, οι nude και οι απαλές ροζ αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα πιο “γεμάτο” αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή