6 beauty tips για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

6 beauty tips για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο αυξάνεται η θερμοκρασία, τόσο μεγαλύτερη περιποίηση χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Ο καλός καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντηλιακή προστασία είναι ίσως τα τρία πιο σημαντικά βήματα που θα σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για πρόσωπο και σώμα.

Ανακαλύψτε 6 εύκολα tips που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα σας ακόμη και τις μέρες με καύσωνα.

Μην εφαρμόζετε το αντηλιακό σας πάνω από το make up γιατί το σίγουρο είναι πως θα φράξει τους πόρους και δεν θα επιτρέπει στην επιδερμίδα σας να αναπνέει σωστά. Φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, ώστε να αφαιρείτε το make up σας και έπειτα να χρησιμοποιείτε το αντηλιακό σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ το καπέλο σας. Σας προστατεύει από τον ήλιο ακόμη και τις στιγμές που δεν το περιμένετε.

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ο σύμμαχος της επιδερμίδας σας το καλοκαίρι. Δοκιμάστε να τα εντάξετε στην καθημερινή διατροφή σας και δεν θα δείτε ούτε ένα ενοχλητικό σπυράκι να κάνει την εμφάνισή του.

Ώρα να αντικαταστήσετε την ενυδατική κρέμα προσώπου που χρησιμοποιούσατε όλο τον χειμώνα με μία άλλη που θα έχει πιο ανάλαφρη σύνθεση. Καλό επίσης είναι να προμηθευτείτε oil free καλλυντικά για το μακιγιάζ σας.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή