6 τέλεια χτενίσματα για μαλλιά που φριζάρουν

6 τέλεια χτενίσματα για μαλλιά που φριζάρουν

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Zέστη, υγρασία, ιδρώτας. Tο καλοκαίρι δεν είναι σύμμαχος στα ίσια μαλλιά και το φριζάρισμα παραμονεύει κάθε στιγμή, ενώ υπόσχεται να μας κάνει τη ζωή-πατίνι. Οι αφέλειες δεν στρώνουν, τα μαλλιά είναι πιο ατίθασα από ποτέ και το μόνο που σκέφτεστε, είναι το αγορίστικο pixie haircut που βλέπατε τις προάλλες στο περιοδικό. Μην απελπίζεστε όμως, γιατί δεν είναι απαραίτητο να κόψετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε απλώς να πάρετε ιδέες από 6 τέλεια χτενίσματα που θα σας δώσουν τη λύση που χρειάζεστε τις μέρες που το φριζάρισμα σας ταλαιπωρεί.

Η μοντέρνα πλεξούδα

Είναι ιδανική για τα looks του γραφείου, αλλά και για τις formal εμφανίσεις σας. Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας προς τα πίσω ή στο πλάι, μαζέψτε τα αφήνοντας την πίσω τούφα και αρχίστε να φτιάχνετε μία κλασική ή μία γαλλική πλεξούδα. Μόλις είναι έτοιμη, αρχίστε να τυλίγετε την τούφα που έχετε αφήσει γύρω από το σημείο που ξεκινήσατε την πλεξούδα σας.

Επιμελώς ατημέλητο top knot

Ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας προς τα πίσω και πιάστε τα ψηλά. Στη συνέχεια, τυίξτε την αλογοουρά σας γύρω από τη βάση της για να δημιουργήσετε το χτένισμα του καλοκαιριού.

Αλογοουρά στο πλάι

Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας, εφαρμόστε ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος και πιάστε τα στο πλάι σε μία χαλαρή αλογοουρά. Αν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε μερικές πιο κοντές μπούκλες ελεύθερες ή να τις πιάσετε με τσιμπιδάκι.

Περιποιημένος χαμηλός κότσος

Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας προς τα πίσω, αφού πρώτα έχετε κάνει χωρίστρα στο πλάι. Στη συνέχεια πιάστε τα καλά προς τα πίσω σε μία αλογοουρά. Για να δημιουργήσετε τον χαμηλό κότσο σας, τυλίξτε την αλογοουρά σας και στηρίξτε τη με μερικά τσιμπιδάκια. Μην ξεχάσετε να ψεκάσετε με λίγη λακ τις ατίθασες τούφες, για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το χτένισμά σας.

Δείτε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή