10 μυστικά ομορφιάς για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας

10 μυστικά ομορφιάς για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πιο "γεμάτες" γυναίκες ή εκείνες που δεν έχουν και το τελειότερο σώμα, αναπτύσσουν τη φαντασία και την εφευρετικότητά τους και αν είναι καλόγουστες τα καταφέρνουν περίφημα με την εικόνα τους. Ποια είναι όμως τα τρικ που χρησιμοποιούν για να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, ή να καλύψουν έντεχνα τα περιττά παχάκια και τι μπορούμε να “κλέψουμε” από αυτά για να δείχνουμε πιο αδύνατες και πάντα περιποιημένες;

Φροντίζουν τα μαλλιά τους: Νούμερο ένα tip που αναβαθμίζει όλη την εμφάνιση και σας γεμίζει αυτόματα με αυτοπεποίθηση. Δείτε το και στον εαυτό σας. Ακόμη και ένα απλό φορμάρισμα σας φτιάχνει το κέφι και σας κάνει να πετάτε. Γιατί να μην το κάνετε πιο συχνά;

Δεν βγαίνουν ποτέ έξω με απεριποίητα νύχια: Ένα ωραίο μανικιούρ είναι ο πιο οικονομικό τρόπος για αυτόματη αναβάθμιση του στιλ.

Επιλέγουν μόνο καλά υφάσματα: Το καλό και ακριβό ρούχο έχει τη μαγική ιδιότητα να κάθεται καλά στο κορμί σας, να σας δίνει στιλ και να σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Προτιμούν μυτερή γόβα με λεπτό τακούνι: Tο απόλυτο κόλπο για να δείχνετε  πιο ψηλή και τα πόδια πιο μακριά και αδύνατα!

Κάνουν το εφέ της αλογοουράς: Oι hair stylist το αποκαλούν και faux – tox δηλαδή ψεύτικο μπότοξ. Τα τραβηγμένα μαλλιά επάνω σε μια χαλαρή αλογοουρά δείχνουν  το πρόσωπο πιο λεπτό  και νεανικό καθώς δίνουν ένα ανεπαίσθητο  lift σε όλα τα χαρακτηριστικά.

Έχουν αυτοπεποίθηση: Η ομορφιά πηγάζει από μέσα για αυτό καλό είναι να  χαμογελάτε, να είστε θετική και πάνω από όλα να πιστέψετε στον εαυτό σας. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, της ομορφιάς και του στιλ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή