Αναζωογόνηση της επιδερμίδας σε 4 βήματα

Αναζωογόνηση της επιδερμίδας σε 4 βήματα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωί φεύγετε από το σπίτι μακιγιαρισμένη και απολύτως περιποιημένη, αλλά έχετε παρατηρήσει πως μέσα στη μέρα η λάμψη του προσώπου σας σταδιακά εξαφανίζεται και η επιδερμίδα σας δείχνει θαμπή, άτονη και κουρασμένη.

Ανακαλύψτε 4 απλά και γρήγορα tricks που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας τη χαμένη λάμψη της:

1. Εφαρμόστε λίγη από την ενυδατική σας  κρέμα και εστιάστε ιδιαίτερα στην περιοχή των ζυγωματικών. Αμέσως μετά την εφαρμογή τα μάγουλά σας θα δείχνουν πιο ροδαλά και η όψη σας πιο υγιής και λαμπερή.

2. Εφαρμόστε ξανά το αντηλιακό σας. Είναι μία συμβουλή που δίνουν και οι δερματολόγοι. Προσθέστε, λοιπόν, τη ματ ενυδατική σας με αντηλιακή προστασία πάνω από το μακιγιάζ σας πριν βγείτε από το γραφείο. Εκτός από την προστασία που σας προσφέρει, θα αναζωογονήσει και το foundation σας. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να το αφαιρέσετε ενώ είστε ακόμα στο γραφείο.

3. Ένα lip balm ενυδατώνει τα χείλη σας, αλλά μπορεί να αναζωογονήσει και την επιδερμίδα σας. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στο μέτωπο -φροντίστε να το απλώσετε καλά- και μερικές σταγόνες στα μάγουλά σας.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή