ΣΤΙΛ

Ψηλόμεση φούστα: Πως θα την συνδυάσετε σωστά

psilomesi-foysta-pos-tha-tin-syndyasete-sosta-2090801

Οι ψηλόμεσες φούστες, όσο κι αν νομίζετε πως σας δυσκολεύουν τη ζωή, είναι εδώ για να αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας και τις καμπύλες σας με τον καλύτερο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως είναι κομμάτια με βαθμό δυσκολίας, αλλά μπορείτε να καταφέρετε να τις φορέσεις σωστά, αν τις συνδυάσετε με τα κατάλληλα tops.

Σίγουρα, μία ψηλόμεση φούστα δεν κολακεύει τις γυναίκες με σωματότυπο-μήλο, καθώς τονίζει ακόμη περισσότερο την περιοχή της κοιλιάς. Έτσι, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία καλό είναι να αποφύγετε το συγκεκριμένο ρούχο και να προτιμήσετε μία χαμηλόμεση φούστα σε ίσια γραμμή.

Αντιθέτως, μία ψηλόμεση φούστα κολακεύει όσες έχουν σωματότυπο-αχλάδι, καθώς αγκαλιάζει τις καμπύλες και τονίζει τη λεπτή μέση. Για να ισορροπήσετε το σύνολό σας, προσθέστε ένα crop top, ένα πουκάμισο που θα δέσετε στη μέση ή ένα μπλουζάκι που θα βάλετε μέσα από τη φούστα. Αποφύγετε οτιδήποτε φαρδύ στο πάνω μέρος, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαιτέρως κολακευτικό.

psilomesi-foysta-pos-tha-tin-syndyasete-sosta0

Η Reese Witherspoon παραδίδει μαθήματα στιλ φορώντας ψηλόμεση printed φούστα και μπλε navy μπλουζάκι που συνδύασε με γόβες και mini handbag σε φούξια απόχρωση.

Δείτε περισσότερα εδώ