Η επιστροφή της Winona

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη φωτογράφηση της Cher για την νέα καμπάνια του Marc Jacobs, ακόμα μια αγαπημένη πρωταγωνίστρια της δεκαετίας του ’90, η Winona Ryder, πόζαρε για την νέα κολεξιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 του σχεδιαστή. Ο ανατρεπτικός Jacobs που συνδύασε την street αισθητική με την υψηλή ραπτική, εμπνεύστηκε από σημαντικά πρόσωπα της αμερικανικής κουλτούρας για την φετινή καμπάνια του, μεταξύ των οποίων η Sofia Coppola, ηθοποιός Debi Mazar, η νεαρή Willow Smith αλλά και ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, με τον γιο του Everly Bear.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media o αμερικάνος σχεδιαστής, από την πρώτη καμπάνια του το 1998 με την Kim Gordon «πάντα προτιμούσα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που με εμπνέουν για να δίνω νέα πνοή στα ρούχα που δείχνω στις πασαρέλες. Μέσα στα χρόνια έχουμε φωτογραφήσει μια απίστευτα ξεχωριστή και διαφορετική ομάδα ανθρώπων και ταλαντούχων φίλων που θαυμάζω πολύ: Victoria Beckham,  Jamie Bochert, Jarvis Cocker, Sofia Coppola, Miley Cyrus, Dakota Fanning, William Eggleston, Jessica Lange, Jennifer Jason Leigh, Stephen Malkmus, Samantha Morton, Kate Moss, Charlotte Rampling, Winona Ryder, Stephanie Seymour, Cindy Sherman, Michael Stipe και Rufus Wainwright. Η ομορφιά, το στιλ και το ταλέντο δεν γνωρίζουν ηλικία. Είναι η δημιουργικότητα, το μοναδικό όραμα και η φωνή αυτών των ανθρώπων που μας εμπνέουν όλους να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε μέσω της μόδας».

Η επιστροφή της Winona-1

Instagram @themarcjacobs

Η γλυκιά μούσα των 90s, η Winona Ryder, που τον τελευταίο καιρό έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο στην επικαιρότητα με μια εντυπωσιακή φωτογράφηση από τον David Sims. «Η Winona κι εγώ είμαστε φίλοι εδώ και 15 χρόνια. Είχε εμφανιστεί στην καμπάνια μας το 2003. Εδώ είναι το ίδιο όμορφη και  πιο μοναδική από ποτέ στην φωτογράφηση του David Sims για την καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας» δήλωσε ο Jacobs. Η ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα ξεχωριστό σύνολο και με ένα εμπνευσμένο bob κούρεμα που αναδεικνύει όπως λέει και ο σχεδιαστής την «ευστροφία της, την ενέργειά της και το ταλέντο της».

Η επιστροφή της Winona-2

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον ‘Ψαλιδοχέρη’ του Tim Burton αλλά και δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνισή της με ένα Marc Jacobs φόρεμα στη δίκη της για κλοπή, η Winona σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά του καναλιού HBO που σύμφωνα με φήμες θα έχει τίτλο ‘Montauk, ενώ με την συμμετοχή της στην νέα καμπάνια του Jacobs φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά με την ίδια δημιουργική και ξεχωριστή διάθεση που πάντα την χαρακτήριζε.

 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή