Φωτο-αντανακλάσεις

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν βρεθείτε στις Σπέτσες, μην παραλείψετε να περάσετε από το ξενοδοχείο «Σπέτσες» για να δείτε την έκθεση «Φωτό-γραφήματα» της Διονυσίας Αλεξιάδη.

Φωτο-αντανακλάσεις-1

Oι φωτογραφίες της είναι εικαστικά γεγονότα. Η Διονυσία Αλεξιάδη ταξιδεύει ακούραστα εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου, αποτυπώνοντας συναρπαστικές γωνιές. Ένα μέρος από αυτές παρουσιάζεται στο βιβλίο της «Ταξιδεύοντας – Ματιά στον κόσμο».

Φωτο-αντανακλάσεις-2

Η Διονυσία Αλεξιάδη γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία και ζωγραφική. Καρνάγιο μνήμης υπήρξε γι’ αυτήν το νησί της, η Ζάκυνθος. Το φως, ο ήλιος, οι αντανακλάσεις, η απέραντη θάλασσα. Όπως ο ζωγράφος χρησιμοποιεί το πινέλο του για να εκφράσει την ευαισθησία του και τον εσωτερικό του κόσμο, έτσι εκείνη χρησιμοποιεί την μηχανή της. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της έκθεσης νιώθεις να γεμίζεις χρώματα και φως από τις ελληνικές θάλασσες.

Έως τις 17 Ιουλίου 2015

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή