Boho μπούκλες: Υιοθετήστε το νέο trend

Boho μπούκλες: Υιοθετήστε το νέο trend

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο πιο δύσκολο είναι να ισιώσετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι ή την πρέσα ισιώματος. Ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι ακόμη και στη σκέψη μιας ώρας προετοιμασίας, που χαλάει μέσα σε λίγη ώρα από την υγρασία και τη ζέστη.

Γι’ αυτό, το καλοκαίρι είναι καλύτερο να προτιμάτε πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας στο άψε-σβήσε χωρίς σίδερο για μπούκλες ή πρέσα. Ανακαλύψτε δύο τεχνικές που θα σας χαρίσουν τις πιο πετυχημένες boho μπούκλες του καλοκαιριού μέσα σε λίγα λεπτά:

Αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας το πρωί που ετοιμάζεστε για το γραφείο, μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας από το προηγούμενο βράδυ. Επιπλέον, καλό είναι να χρησιμοποιείτε και ένα προϊόν styling που θα “κλειδώσει” το αποτέλεσμα.

1. Εφαρμόστε το προϊόν styling σε νωπά μαλλιά και χωρίστε τα σε δύο μέρη και έπειτα σε λεπτές τούφες. Στη συνέχεια, αρχίστε να φτιάχνετε μία μπούκλα σε κάθε τούφα με τα δάχτυλά σας. Πάρτε ένα μεγάλο τσιμπιδάκι και συγκρατήστε στο τελείωμά της κάθε μπούκλας που φτιάχνετε. Περιμένετε να στεγνώσουν τα μαλλιά σας, αφαιρέστε τα τσιμπιδάκια προσεκτικά και στο τέλος, ψεκάστε τις μπούκλες σας με λίγη λακ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή