5 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα

5 βήματα για λαμπερή επιδερμίδα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να έχετε λαμπερή και λεία επιδερμίδα, αλλά δεν προλαβαίνετε πάντα να την περιποιείστε σωστά. Με 5 εύκολα βήματα θα δείτε άμεσα διαφορά στο πρόσωπό σας, γι’ αυτό καλό είναι να τα εντάξετε στη beauty routine σας.

1. Ανακαλύψτε τον σωστό τρόπο καθαρισμού του προσώπου σας.

Αποφύγετε το ζεστό νερό που θαμπώνει την επιδερμίδα σας και μην τρίβετε το πρόσωπό σας με την πετσέτα για να το στεγνώσετε. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας, ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας με κρύο νερό και έπειτα, στεγνώστε το ταμποναριστά στην πετσέτα σας που θα ανανεώνετε τακτικά.

2. Χρησιμοποιήστε κρέμα ματιών.

Σταδιακά, θα δείτε τα μάτια σας πιο ξεκούραστα και το βλέμμα σας πιο λαμπερό. Οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν, ενώ δεν θα αντιμετωπίζετε πια προβλήματα με πρήξιμο στα μάτια.

3. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας.

Είτε έχει συννεφιά, είτε έχει ήλιο, το αντηλιακό σας είναι βασικό προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Εφαρμόστε το αντηλιακό το πρωί πριν βγείτε από το σπίτι και ανανεώστε το αρκετές φορές μέσα στη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή