ΣΤΙΛ

Skinny τζιν: Fashion tips για να το συνδυάσετε σωστά

skinny-tzin-fashion-tips-gia-na-to-syndyasete-sosta-2090984

Σίγουρα δεν είναι το ευκολότερο και βολικότερο παντελόνι του κόσμου. Μπαίνει μετά δυσκολίας, δυσκολεύει την κίνηση και την αναπνοή, αλλά είναι το πιο hot και το πιο αγαπημένο. Για αυτό και δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πώς, όμως, μπορούμε να το κάνουμε να μας κολακεύει, αν έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω;

Διαλέξτε το τζιν σας σε σκούρο χρώμα: το σωστό νούμερο για να δείχνουμε πιο “μαζεμένες” ισχύει και εδώ. Το χρώμα που θα καλύψει τις ατέλειες και θα κολακεύσει περισσότερο είναι το σκούρο μπλε, ή το μαύρο. Αποφύγετε εντελώς τα ανοιχτόχρωμα τζιν, ή τα πετροπλυμένα.

Πολύ βασικό είναι να βρείτε ένα τζιν που θα σας ταιριάζει: Μη βιαστείτε να αποφασίσετε, δοκιμάστεε πολλά και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αν δοκιμάσεις πολλά στιλ θα βρεις κάτι που σας κάνει να νιώθετε άνετα. Αποφύγετε τα ψηλόμεσα που τονίζουν την κοιλίτσα και τα υπερβοικά χαμηλόμεσα που την αφήνουν όλη έξω.

Συνδυάστε το με μια loose τουνίκ ή μια φαρδιά μπλούζα: ένα φαρδύ και ελαφρώς μακρύ ρούχο στο επάνω μέρος του σώματος θα φέρει ισορροπία στο σύνολο και θα καλύψει διακριτικά του γοφούς. Αν η τουνίκ έχει σχέδια , τραβάει το μάτι και κάνει το κάτω μέρος που είναι μονόχρωμο να φαίνεται πιο αδύνατο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ