Η σωστή σειρά για να εφαρμόζετε τα καλλυντικά σας

Η σωστή σειρά για να εφαρμόζετε τα καλλυντικά σας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να γεμίζετε κάθε τόσο τα συρτάρια και τα ντουλάπια του μπάνιου σας με μπουκαλάκια καλλυντικών, είστε σίγουρη όμως πως σας χρειάζονται όλα; Επιπλέον, γνωρίζετε να τα εφαρμόζετε με τη σωστή σειρά ώστε να δείτε σταδιακά τα αποτελέσματα που επιθυμείτε;

Ανακάλυψε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας και την ενυδατική λοσιόν σας:

1. Κρέμα ματιών

Εφαρμόστε την ταμποναριστά με το δάχτυλό σας κάνοντας ημικυκλικές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν θα επιβαρύνετε την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Μία extra κίνηση στην περιοχή πάνω από τα φρύδια.

2. Ενυδατική κρέμα

Αρχίστε από την περιοχή του μετώπου και εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις την ενυδατική σας. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνετε την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπό σας και στη συνέχεια, αποκτά μία υγιή λάμψη. Ενυδάτωση χρειάζεται και η περιοχή του λαιμού. Με την εξωτερική πλευρά των δαχτύλων εφαρμόστε το προϊόν κάνοντας κινήσεις προς τα πάνω.

3. Χρειάζεστε μία extra ενυδάτωση για την αφυδατωμένη επιδερμίδα σας; Εφαρμόστε λίγες σταγόνες από το ενυδατικό έλαιό σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή