Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ό,τι χρειάζεται και ό,τι επιθυμεί μια γυναίκα, με κριτήριο την  επικαιρότητα, την εποχή, αλλά και τις ανάγκες καθεμιάς ξεχωριστά.

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-1

Το νέο σύστημα περιποίησης των ποδιών Clarisonic Pedi εξασφαλίζει 10 φορές πιο λείες φτέρνες και δάχτυλα σε σχέση με τα κλασικά μέσα, χάρη στο μεταλλικό δίσκο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηχητικής ταλάντωσης για να μαλακώσει τα τραχιά σημεία. ―Αποκλειστικά στα Sephora.

Ανάλαφρη πλέξη

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-2

Με τον ερχομό του καλοκαιριού, τα ίσια, στυλιζαρισμένα μαλλιά εκθρονίζονται από τις ρομαντικές πλεξούδες, που αναλαμβάνουν να εξασφαλίσουν πιο boho στυλ στις εμφανίσεις σας. Το νέο σπρέιτζελ Matérialiste της Kérastase, με πρωταγωνίστρια την Kate Moss, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να υιοθετήσετε το look, αφού ενισχύει τη διάμετρο της τρίχας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, χαρίζοντας όγκο, λάμψη και απαλότητα. Αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

THE BIG SPLASH

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-3

Κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε με τη νέα συλλεκτική σειρά σώματος Virgin Mojito Body Care της The Body Shop. Ξεχωρίσαμε για εσάς το αφρόλουτρο της συλλογής, που χάρη στο δροσιστικό και πλούσιο αφρό του θα σας αναζωογονήσει με την πρώτη εφαρμογή.

ΠΑΘΟΣ  ΓΙΑ ΜΑΝΓΚΟ

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-4

Η επιδερμίδα αποκτά ένα αρωματικό πέπλο που διαρκεί όλη μέρα χάρη στο λαχταριστό άρωμα του μάνγκο. Ο πλούσιος αφρός και η απαλή φόρμουλα του Mango Creamy Body Wash της Sephora θα σας χαρίσει μια απολαυστική εμπειρία, ενώ η παιχνιδιάρικη συσκευασία του θα στολίσει το μπάνιο σας.

Η νέα συνήθεια

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-5

Μια ανάσα δροσιάς εισβάλλει στην καθημερινή σας περιποίηση, χάρη στις νέες λοσιόν σώματος Vaseline, οι οποίες περιέχουν μικροσταγονίδια της κλασικής Vaseline® Petroleum Jelly και ενυδατώνουν σε βάθος χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Vaseline Cocoa Radiant, Vaseline Aloe Soothe.

Ανεπιτήδευτη προσέγγιση

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-6

Θεραπεία επιμήκυνσης των μαλλιών Extreme Length Primer, Redken  ―Αποκλειστικά στα κομμωτήρια. Κοντίσιονερ Miracle Shine, Aussie. Σαμπουάν εντατικής θρέψης Phytokératine Extrême, Phyto ―Σε επιλεγμένα φαρμακεία. Κρέμα κατά του φριζαρίσματος Don’t Blow it (H)Air Styler, Bumble and Bumble ―Sephora. Eimi Dry Shampoo Dry Me,  Wella Professionals ―Αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Φυσική προστασία

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-7

Με την ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα, η multi action κρέμα προσώπου με χρώμα Κόκκινο Σταφύλι SPF50 της ΚΟΡΡΕΣ ντύνει το δέρμα με ένα ομοιόμορφο, διάφανο πέπλο φυσικής λάμψης, χωρίς να αφήνει λεκέδες ή γυαλάδα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, δρα κατά των πανάδων και ενυδατώνει. ―Στα φαρμακεία.

Μοντέρνα πνοή

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-8

Αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά ΡΙΓΈ και ασπρόμαυρα μοτίβα των κολεξιόν του, το νέο συλλεκτικό Marc Jacobs Mod Noir EDP αναδεικνύει τη δύναμη της μεθυστικής γαρδένιας με ένα ψέκασμα. ―Από τον Ιούλιο.

ΟΔΗΓΟΣ SMOKEY

Τα καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας-9

Ο οίκος Burberry παρουσιάζει ένα step by step οδηγό Smokey Eyes με συμβουλές από τη Wendy Rowe –καλλιτεχνική σύμβουλο του Burberry Make Up– τις οποίες εφαρμόζει πάνω στο μοντέλο Charlotte Wiggins. Τα απαραίτητα προϊόντα Burberry Make Up για να το πετύχετε: Fresh Glow BB Cream, σκιές Eye Colour Wet & Dry, μαλακό μολύβι Effortless Kohl, μολύβι φρυδιών Eyebrow Definer και μάσκαρα Bold Lash.

PHOTO: ΧΡΗΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή