Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θερμές πορτοκαλί αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στην περιποίηση και το μακιγιάζ, προσκαλώντας μας σε ένα μαγευτικό εξωτικό ταξίδι ομορφιάς.

ESSIE

Παίξτε το χρώμα στα δάχτυλά σας ποντάροντας στο λαμπερό πορτοκαλί Happy Wife Happy Life που χάρη στο πλούσιο φινίρισμα και το πρακτικό πινελάκι του στεγνώνει άμεσα και εξασφαλίζει άψογο χρώμα, αναλλοίωτη λάμψη και μεγάλη διάρκεια!  —Σε κομμωτήρια, nail studio,  spa και ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

MAC

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-1

Ανεβάστε τη θερμοκρασία με μια εμφάνιση που κόβει την  ανάσα: τα ζυγωματικά αποκτούν εκπληκτική ακτινοβολία με το ρουζ Julia Petit Powder Blush (Linda). Αισθησιακές αποχρώσεις του απαλού δαμασκηνί  φωτίζουν τις γωνίες του προσώπου με μοναδική λάμψη,  ολοκληρώνοντας το γοητευτικό καλοκαιρινό μακιγιάζ. 

ESTĒE LAUDER

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-2

Αιχμαλωτίζει τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με το πρώτο ψέκασμα. Το cult πια άρωμα Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent κυκλοφορεί κάθε καλοκαίρι και μας ταξιδεύει σε ειδυλλιακές παραλίες με το εξωτικό μείγμα από γάλα καρύδας, tiare flower, γιασεμί, μανόλια, μύρο, σανδαλόξυλο, λεμόνι, λεβάντα και βανίλια.

LANCASTER

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-3

Το καλοκαιρινό άρωμα Sole di Capri, στο μοντέρνο μπουκάλι διά χειρός της σκιτσογράφου Suzanna Spelta, συνδυάζει κίτρο Ιταλίας με ώριμα σύκα, τιάρα, ιλάνγκ-ιλάνγκ, βετιβέρ και κέδρο. Γι’ αυτόν το μήνα, ξεχωρίσαμε το αφρόλουτρο  του αρώματος, που θα συμπληρώσει το beautycase σας.

CLARINS

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-4

Ένα self tan που αλλάζει τους κανόνες στον τομέα των αυτομαυριστικών. Το Radiance-Plus Golden Glow Booster λειτουργεί προοδευτικά και χαρίζει μαύρισμα που διαρκεί, σε όλο το σώμα. Tip: αναμείξτε το με την ενυδατική σας κρέμα και απλώστε το καθημερινά. Είναι άμεσα απορροφήσιμο και δεν αφήνει κατάλοιπα.

CHANEL

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-5

Η πολυτελής συσκευασία της συλλεκτικής πούδρας Healthy Glow Multi-Colour Marinière SPF15 της σειράς Les Beiges θα στολίσει το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Εφαρμόστε την ανοιχτή απόχρωση στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και κάτω από τα φρύδια. Η σκούρα απόχρωση υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά.

YVES SAINT LAURENT

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-6

Εμπνευσμένη από την αγάπη του σχεδιαστή για το Μαρόκο, η ζεστή πορτοκαλί απόχρωση του νέου Gloss Volupté στην απόχρωση No 50 Orange Sagatte ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και αναδεικνύει το μαύρισμα.

THE BODY SHOP

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-7

Το Vitamin C Glow Boosting Moisturiser είναι μια δροσερή κρέμα με υφή τζελ που ενυδατώνει και αναζωογονεί το πρόσωπο καταπολεμώντας τα σημάδια της κούρασης. Το μυστικό της βρίσκεται στην ισχυρή πηγή βιταμίνης C από το φρούτο camu camu, που συλλέγεται παραδοσιακά με κανό κατά την εποχή των βροχών στον Αμαζόνιο.

PHYTO

Beauty trends: Ηλιόλουστο φινίρισμα-8

Ιδανικό για την beach bag, το  συλλεκτικό λάδι μαλλιών Phytoplage προστατεύει τα μαλλιά από τις  ακτίνες του ήλιου, τη θάλασσα και την πισίνα, ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα του χρώματος. Ψεκάστε σε στεγνά ή νωπά μαλλιά πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, και μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε.  —Στα φαρμακεία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή