Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλυντικά προϊόντα με σφραγίδα μέγιστης ασφάλειας για την υγεία της επιδερμίδας. Μόνο στο φαρμακείο.

Vichy

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας-1

Με καφεΐνη και τρία ενεργά σάκχαρα (υαλουρονικό οξύ, Aquabioryl και λ-Carrageenans), το νέο balm ματιών Aqualia Thermal εξισορροπεί την κατανομή του νερού γύρω από την περιοχή των ματιών και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί λειαίνοντας τις γραμμές αφυδάτωσης. Η εξαιρετικά δροσιστική τζελ-balm υφή του μετατρέπεται σε νερό μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, ξυπνώντας το βλέμμα.

Power Health

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας-2

Αν η κυτταρίτιδα και η όψη φλοιού πορτοκαλιού σας ταλαιπωρούν, αναζητήστε τη λύση στο συμπλήρωμα διατροφής Celluless Tabs, που επαναφέρει τη χαμένη σφριγηλότητα και τη νεανική όψη στο δέρμα. Συνδυάστε το με το σαπούνι Celluless Soap, που χάρη στο ειδικό σχήμα του δημιουργεί υπεραιμία βελτιώνοντας αποτελεσματικά  το ανάγλυφο της επιδερμίδας.

Darphin

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας-3

Ο απόλυτος σύμμαχος για το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ! Το αντηλιακό Soleil Plaisir Anti-aging Suncare συνδυάζει υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB (SPF 30 & 50) και παράγοντες (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε) που περιποιούνται άμεσα πρόσωπο και λαιμό, ενώ το αιθέριο άρωμα λευκών λουλουδιών και η αέρινη υφή θα σας ταξιδέψουν σε ονειρικούς προορισμούς.

Apivita

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας-4

Με φυσικά φίλτρα SPF20, μετρημένη προστασία UVA και φυσική σύνθεση που αγγίζει το 98%, η νέα Aqua Vita BB Cream προσφέρει μεσαία ομοιόμορφη κάλυψη (προσαρμοσμένη στη φυσική απόχρωση του δέρματος), ενυδατώνει άμεσα και εντατικά, ενώ παράλληλα προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και την περιβαλλοντική μόλυνση. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, Light και Medium.

Lierac Paris

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας-5

Απαραίτητη από την πόλη έως την παραλία. Η ιριδίζουσα πούδρα Poudre Sable Irisée SPF30 προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στα 100% φυσικά φίλτρα, προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση και καφέ κηλίδες) και χαρίζει  διακριτικό μαύρισμα σε πρόσωπο και ντεκολτέ.

Κορρές

Κορυφαία καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας-6

Η αίσθηση της χρυσαφένιας άμμου και η μυρωδιά των εξωτικών φρούτων έρχονται στο μυαλό με το πρώτο ψέκασμα της κολόνιας Eau De Cologne Coconut Sand. Η τροπική καρύδα κυριαρχεί στην καρδιά του αρώματος, ενώ η βανίλια Μαδαγασκάρης, το white musk και το περγαμόντο ολοκληρώνουν τη μυστική συνταγή. Πέντε ακόμα μυρωδιές συμπληρώνουν τη νέα αρωματική συλλογή, αναζωογονώντας σώμα και πνεύμα: Mango Candy, Lily Bouquet, Summer Wood, Pure Cotton, Apple Blossom.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή