Victoria Beckham: «Ο κόσμος δεν με προσέχει όταν περπατάω στον δρόμο»

Victoria Beckham: «Ο κόσμος δεν με προσέχει όταν περπατάω στον δρόμο»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Victoria Beckham έχει χτίσει μια καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας, αφήνοντας πίσω τις μέρες που μεσουρανούσε στα charts ως μέλος του συγκροτήματος Spice Girls. Εντούτοις, όπως παραδέχεται στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην αυστραλιανή έκδοση της Vogue για το τεύχος Αυγούστου, υπάρχουν στιγμές που αναπολεί τις στιγμές που ήταν pop star. Η διάσημη σχεδιάστρια και επιχειρηματίας που είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με τον σύζυγό της David, έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ στο παρελθόν αλλά σήμερα θεωρείται ήδη μία από τις ισχυρές κυρίες της μόδας που επηρεάζει με τις κολεξιόν της αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις της πολλές γυναίκες παγκοσμίως.

Η καθημερινότητά της, όπως παραδέχεται, δεν είναι τόσο λαμπερή όσο φαίνεται στις φωτογραφίες των περιοδικών και στο Instagram. Η 41χρονη προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της οικογενειακής ζωής με τα 4 παιδιά της και της επιτυχημένης επιχείρησης της στο Λονδίνο. Μια δύσκολη καθημερινότητα που την κάνει να αναπολεί τις μέρες της ως τραγουδίστρια, όπως λέει και στα παιδιά της «κάθε φορά που τα κυνηγάω για να βουρτσίσουν τα δόντια τους», δηλώνει χαρακτηριστικά στη Vogue.

Victoria Beckham: «Ο κόσμος δεν με προσέχει όταν περπατάω στον δρόμο»-1

Η Victoria στο γραφείο της στο Λονδίνο

Είναι αυτές οι στιγμές που φεύγει από το σπίτι φορώντας flat παπούτσια και απλά ρούχα για να κάνει διάφορες δουλειές και ο κόσμος δεν την αναγνωρίζει: «Ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει όταν περπατώ ή μπαίνω στο Marks & Spencer με τα φλατ παπούτσια μου, το κεφάλι κάτω και το καλαθάκι για τις αγορές. Κάποιες φορές στο ταμείο μου λέει κάποιος ότι μοιάζω με την Victoria Beckham!». Η σταρ μπορεί να έχει μεγάλες επαγγελματικές προσδοκίες, όμως το κύριο ενδιαφέρον της είναι ο 16χρονος Brooklyn, ο 12χρονος Romeo, ο 10χρονος Cruz και 3χρονη Harper. Όπως δηλώνει η Victoria, προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της με αρχές ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι αυστηρή.

Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος Beckham έχει μια μεγάλη περιουσία, προσπαθεί να μάθει στα παιδιά του να έχουν αξίες και αγάπη για τη δουλειά: «Τα τρία αγόρια αγαπούν το ποδόσφαιρο όπως ο μπαμπάς τους. Αγαπούν τα αθλήματα, την τέχνη και είναι πολύ δημιουργικά. Ο Brooklyn, για παράδειγμα, λατρεύει τη φωτογραφία» λέει η περήφανη μητέρα που προσπαθεί να μεταδώσει θετική ενέργεια στα παιδιά της για τη ζωή. Μάλιστα, όπως παραδέχεται χρησιμοποιεί κρυστάλλους για θεραπευτική ενέργεια και τους κουβαλάει πάντα μαζί της και στο σπίτι ώστε να μην επιτρέχει στα παιδιά της να τεμπελιάζουν στο σχολείο. Στην αρχή κάθε εβδομάδας τους λέει «η Δευτέρα είναι τέλεια. Έχουμε όλη την εβδομάδα μπροστά μας!».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή