Στιλ και κομψότητα στη βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte

Στιλ και κομψότητα στη βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βάπτιση της Charlotte, της μόλις δυο μηνών πριγκίπισσας, κόρης του διαδόχου William και της Kate Middleton, πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. Mary Magdalene στην περιοχή του Sandringham παρουσία 21 καλεσμένων μεταξύ των οποίων η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγό της Φίλιππο, η Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla, τα μέλη των δυο οικογενειών και οι νονοί της Charlotte.

Στιλ και κομψότητα στη βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte-1

O William και η Kate έφτασαν πεζοί στην εκκλησία, με τον Δούκα να κρατά από το χέρι τον γιο της οικογένειας, τον διάδοχο Πρίγκιπα George, και τη Δούκισσα να σπρώχνει το καροτσάκι της Charlotte.

Στιλ και κομψότητα στη βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte-2

Όλα βεβαίως τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους: από το καροτσάκι της Charlotte και το Alexander McQueen φόρεμα της Kate μέχρι τις γκριμάτσες και τα σκέρτσα του Πρίγκιπα George και τη στιγμή που συναντήθηκε με την προ-γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Στιλ και κομψότητα στη βάπτιση της πριγκίπισσας Charlotte-3

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Δούκισσας της Κορνουάλης, Camilla, που επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα της σχεδιάστριας Anna Valentine που συνδύασε άψογα με ένα κομψό mini tote τσαντάκι του ανερχόμενου ελληνικού luxury handbag brand ‘Callista Crafts’ που κερδίζει τις εντυπώσεις για τον περίτεχνο σχεδιασμό δερμάτινων διαχρονικών handbags.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή