Υπέροχα παπούτσια για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

Υπέροχα παπούτσια για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναδείξει ή να “καταστρέψει” κάθε look σας, για αυτό καλό είναι να έχετε τα σωστά κομμάτια στη ντουλάπα σας.

“Χτίζοντας” λοιπόν, την τέλεια γκαρνταρόμπα θα παρατηρήσετε πως πρέπει να επιλέξετε παπούτσια που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως γάμους, συνεντεύξεις, επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και μερικά άλλα ζευγάρια για τις υπόλοιπες ώρες και μέρες της εβδομάδας.

Ιδανικά, τα παπούτσια που θα επιλέξετε θα πρέπει να καλύπτουν κάθε ενδυματολογική ανάγκη σας και παράλληλα, να είναι άνετα και στιλάτα. Έτσι, καλό είναι να σταματήσετε να παραφορτώνετε τη ντουλάπα σας μόνο με τα ζευγάρια που ερωτεύεστε με τη πρώτη ματιά στις βιτρίνες των καταστημάτων και να αρχίσετε να επενδύετε σε παπούτσια που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Τα άνετα παπούτσια για το γραφείο

Μπορείτε να προτιμήσετε μπαλαρίνες, oxford shoes, loafers, αλλά και πέδιλα ή γόβες με τετράγωνο τακούνι που συνδυάζουν άνεση και στιλ, δηλαδή όσα χρειάζεστε για να πετύχετε το τέλειο office look.

2. Τα sexy stiletto

Διαλέξτε θηλυκές και κομψές γόβες ή sexy πέδιλα με τακούνι stiletto για τις formal εμφανίσεις σας, φροντίζοντας όμως να μη θυσιάζετε την άνεσή σας.

3. Τα ζευγάρια για cool εμφανίσεις

Μία rock πινελιά είναι απαραίτητη σε κάθε look σας κι έτσι μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ή δύο μοντέρνα ζευγάρια μποτάκια που φοριούνται όλους τους μήνες του χρόνου.

4. Οι κλασικές γόβες

Αν επιλέξετε ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα ή nude απόχρωση, σίγουρα θα μπορείτε να συνδυάζετε τις γόβες σας με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σας. Αν πάλι, είστε πιο τολμηρή μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρι με χρώμα που θα προσθέτει σε κάθε look σας μία μοντέρνα πινελιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή