Eyeliner: 4 tips για να το εφαρμόσετε σωστά

Eyeliner: 4 tips για να το εφαρμόσετε σωστά

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν προτιμάτε να τονίζετε τα μάτια σας σε κάθε beauty look σας, τότε σίγουρα έχετε σύμμαχο σας κάθε φορά το eyeliner σας. Άλλωστε μαζί με τη μάσκαρά σας είναι τα δύο προϊόντα που σας χαρίζουν εντυπωσιακό βλέμμα που μαγνητίζει.

Ανακαλύψτε 4 εύκολους τρόπους για να εφαρμόσετε το eyeliner σαςκαι να εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα.

1. Ombre βλέφαρα

Αυτή τη σεζόν, η τεχνική ombre εφαρμόζεται στα βλέφαρά σας με τη βοήθεια του eyeliner. Είναι προτιμότερο να τη δοκιμάσετε στο κάτω βλέφαρο. Θα χρειαστείτε ένα λευκό μολύβι ματιών και ένα δεύτερο σε μπλε ελεκτρίκ ή κάποια άλλη έντονη απόχρωση, που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας. Αρχικά, σχηματίστε μία γραμμή με το λευκό eyeliner από την εσωτερική γωνία του ματιού σας μέχρι τη μέση του κάτω βλεφάρου σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε μία γραμμή με το δεύτερο eyeliner από την εξωτερική γωνία του ματιού μέχρι το σημείο που θα συναντήσει την πρώτη γραμμή.

2. Έντονο eyeliner στο κάτω βλέφαρο

Θέλετε κάτι έντονο που θα αναδείξει το beauty look σας; Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα eyeliner σε έντονη pop απόχρωση. Τραβήξτε μία σχετικά παχιά γραμμή στο κάτω βλέφαρο που θα λεπταίνει σταδιακά όσο πηγαίνετε προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

3. Το μαύρο eyeliner είναι πάντα στη μόδα

Το μαύρο eyeliner είναι διαχρονικό, αλλά αυτή τη φορά μπορείτε να το εφαρμόσετε λίγο διαφορετικά. Αρχικά, σχηματίστε μία σχετικά παχιά γραμμή στο πάνω βλέφαρό σας από τη μέση μέχρι την εξωτερική άκρη του ματιού σας και στη συνέχεια, περάστε από πάνω το υγρό μαύρο eyeliner σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε ελάχιστα και στο κάτω βλέφαρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή