Kristen Stewart: Νέο ξεκίνημα

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kristen Stewart είναι μόλις 25 ετών, όμως, είναι ήδη μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Hollywood, έχει στο βιογραφικό της ένα βραβείο Cesar και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο Marie Claire, η ηθοποιός μίλησε για το σκάνδαλο στο οποίο μπλέχτηκε με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders πριν τρία χρόνια, για το πώς διαχειρίζεται το δημόσιο προφίλ της και για τις αλλαγές που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η ηθοποιός πάντα ήταν ο εαυτός της και όπως λέει ο κόσμος δεν την συγχώρεσε ποτέ που δεν ήταν το «απλό και προσιτό κορίτσι». Από την αρχή της καριέρας της πόζαρε άβολα μπροστά στον φωτογραφικό φακό, περπατούσε στο κόκκινο χαλί χωρίς την άνεση που έχουν οι περισσότερες σταρ του Χόλυγουντ και μιλούσε με δυσκολία στους δημοσιογράφους που ήθελαν να ‘χτίσουν’ το δημόσιο προφίλ της νεαρής κοπέλας που πρωταγωνιστούσε σε δημοφιλείς ταινίες. Κάποια στιγμή, η Stewart αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλα αυτά.

«Έβαλα φωτιά στο σύμπαν μου» αποκαλύπτει χαμογελώντας στο αμερικάνικο έντυπο «και το έβλεπα να καίγεται». Το σκάνδαλο που ξέσπασε τον Ιούλιο του 2012, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με τον Rupert Sanders ενώ εκείνη είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson και ο 44χρονος σκηνοθέτης ήταν παντρεμένος με την Liberty Ross, ήταν μια τραυματική για εκείνη εμπειρία: «Ξύπνησε κάτι μέσα μου που ήταν πιο άγριο», λέει. Παρά το γεγονός ότι ο Τύπος ασχολιόταν με την προσωπική της ζωή, δεν άφησε τίποτα να την καταστρέψει.

«Είμαι πολύ περήφανη που πλέον μπορώ να προχωρήσω μπροστά» παραδέχεται η Kristen τονίζοντας ότι «αυτό είναι κάτι καινούριο για μένα. Με τα χρόνια γίνομαι πιο έξυπνη και πιο ήρεμη». Η ηθοποιός, εξάλλου, έγινε διάσημη σε μικρή ηλικία: «Από τα 15 μέχρι τα 20 πέρασα μια έντονη περίοδο. Ήμουν συνέχεια αγχωμένη και ήθελα να έχω τον έλεγχο. Εάν δεν ήξερα ποια θα ήταν η κατάληξη μια κατάστασης θα αρρώσταινα ή θα κλεινόμουν στον εαυτό μου με τέτοιο τρόπο που ήταν εξουθενωτικό». Πλέον, η Kristen Stewart ξανασυστήνεται στο κοινό της τόσο μέσα από τους ρόλους της που αναδεικνύουν το ταλέντο της όσο και μέσω της νέας οπτικής που έχει για τον εαυτό της και τη ζωή της. Η αλλαγή που έκανε, άλλωστε, στα μαλλιά της ήταν μια έντονη ένδειξη ότι μετά από τόσα χρόνια αισθάνθηκε για πρώτη φορά σιγουριά και αυτοπεποίθηση: «Κρυβόμουν πίσω από τα μαλλιά μας. Μόλις τα έκοψα, έπρεπε να δείξω το πρόσωπό μου. Ένιωσα πιο σίγουρη από ποτέ. Κι ένιωσα πολύ καλά. Ίσως για τον περισσότερο κόσμο, τα μακριά μαλλιά να είναι πιο όμορφα. Αλλά, γιατί ο κύριος στόχος σου στη ζωή είναι να σε επιθυμούν; Είναι τόσο βαρετό!».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή