Summer beauty: Όμορφα και απαλά πόδια

Summer beauty: Όμορφα και απαλά πόδια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλο τον χρόνο θέλετε να έχετε υπέροχα πόδια αλλά το καλοκαίρι έχετε έναν λόγο παραπάνω να τα περιποιείστε πιο σωστά, καθώς είναι η εποχή που φοράτε τα αγαπημένα σας σορτς, τις mini φούστες σας και τα πέδιλά σας.

Ανακαλύψτε 5 τρόπους για να έχετε κάθε στιγμή απαλά και περιποιημένα πόδια:

1. Απολέπιση

Η σωστή απολέπιση είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της περιποίησης των ποδιών σας. Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε ιδρώτα, σκόνη, νεκρά κύτταρα και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για να απορροφήσει όλα τα συστατικά της ενυδατικής κρέμας που θα εφαρμόσετε μετά την απολέπιση. Μπορείτε επίσης να κάνετε απολέπιση πριν ξυρίσετε τα πόδια σας, ώστε να ανοίξουν οι πόροι.

2. Προτιμήστε ένα λάδι σώματος

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας σας το καλοκαίρι είναι το ίδιο σημαντική με τον χειμώνα. Μπορείτε αν θέλετε αυτή την εποχή να αντικαταστήσετε την κρέμα σώματος ή το body butter με ένα λαδάκι σώματος που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας απαλότητα, φρεσκάδα και υπέροχο άρωμα.

3. Κυτταρίτιδα

Μία καλή συμβουλή είναι να πίνετε πολύ νερό, ενώ μπορείτε να κάνετε τακτικά μασάζ με ένα εύκολο scrub καφέ που θα φτιάξετε μόνη σας και περιέχει 1/2 κούπα έλαιο καρύδας και 1/2 κούπα φρέσκο καφέ σε κόκκους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή