Λαμπερά μαλλιά: Φυσική προστασία ενάντια στον ήλιο και στην υγρασία

Λαμπερά μαλλιά: Φυσική προστασία ενάντια στον ήλιο και στην υγρασία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μαλλιά σας, όπως και η επιδερμίδα σας, χρειάζονται καθημερινή φροντίδα ενώ το καλοκαίρι έχουν ανάγκη από αντηλιακή προστασία, ώστε να μη δείχνουν ξηρά και κατεστραμμένα. Δύο καλλυντικά με φυσικά συστατικά υπόσχονται να τους χαρίσουν λάμψη και υγεία κι έτσι δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσεις άμεσα.

1. Προστασία από τον ήλιο

Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμα ένα προϊόν για την αντηλιακή προστασία των μαλλιών σου, μπορείτε να φτιάξετε ένα με φυσικά υλικά μόνη σας. Το βασικό συστατικό είναι το έλαιο δενδρολίβανου που ενισχύει τα μαλλιά σας στις ρίζες, ενώ τα βοηθάει να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Αναμείξτε μία κούπα νερό, με δύο κουταλιές του γλυκού αντηλιακό με δείκτη προστασίας 25 και 3-4 σταγόνες ελαίου δενδρολίβανου. Ανακατέψτε πολύ καλά και στη συνέχεια, τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα. Καλό είναι να ψεκάζετε μερικές σταγόνες στα μαλλιά σας πριν βγείτε από το σπίτι αλλά και τις ώρες που είστε στην παραλία.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή