Miranda Kerr: Η πρώτη της κολεξιόν κοσμημάτων

Miranda Kerr: Η πρώτη της κολεξιόν κοσμημάτων

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Miranda Kerr υπήρξε μούσα του Swarovski από το 2013, όμως πλέον το διάσημο μοντέλο εξέλιξε τη συνεργασία της με τον αυστριακό οίκο παρουσιάζοντας την πρώτη της προσωπική κολεξιόν κοσμημάτων. Η 32χρονη σχεδίασε δύο σειρές κοσμημάτων, την ‘Diapason’ και την ‘Duo’ με εντυπωσιακά κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια που συμβολίζουν την προσωπικότητά της.

«Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μπορώ να δουλεύω με μία brandπου γνωρίζω και που έχει τόσο δυνατή ιστορία, εμπειρία και τεχνολογία» δήλωσε η Kerrσε πρόσφατη συνέντευξη στο έντυπο WWD.  Όπως εξήγησε «πρόκειται για μια επέκταση της δημιουργικής μου πλευράς. Αυτό που μου αρέσει να κάνει είναι να δημιουργώ σχέδια που δεν είναι μόνο όμορφα αλλά έχουν και κάποιο νόημα. Σε αυτή την κολεξιόν, κάθε κόσμημα έχει και ένα ειδικό νόημα». Η συλλογή της περιλαμβάνει κοσμήματα με σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τις αξίες που η Miranda θεωρεί σημαντικές για την ζωή της, όπως η αγάπη, η χαρά, το πνεύμα, η δύναμη, η κομψότητα, η λάμψη και η τύχη.

Miranda Kerr: Η πρώτη της κολεξιόν κοσμημάτων-1

Instagram @swarovski

H σειρά Diapason θα περιλαμβάνει κλασσικά και ρομαντικά σχέδια με κρύσταλλα σε σχήμα V και Y, ενώ η σειρά Duo είναι ειδικά σχεδιασμένη για layered σύνολα και περιλαμβάνει κολιέ με λεπτές αλυσίδες, χρωματιστά κρύσταλλα και κρεμαστά κοσμήματα με σύμβολα. «Κάθε σύμβολο στη συλλογή μου είναι πολύ σημαντικό για μένα» είπε η Miranda για τα σύμβολα που γιορτάζουν την μαγεία των Χριστουγέννων. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο αλλά και παγκοσμίως την περίοδο των Χριστουγέννων.

Miranda Kerr: Η πρώτη της κολεξιόν κοσμημάτων-2

Instagram @mirandakerr

«Η Miranda έχει μια αξιοπιστία στον τρόπο που επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, τα media και τους καταναλωτές. Την κοιτάς και σου προσφέρει ένα χαμόγελο που είναι ακαταμάχητο» είπε ο Robert Buchbauer του οίκου Swarovski.  Η Kerr που εκτός από την νέα της κολεξιόν έχει εκδώσει δύο βιβλία και έχει την δική της σειρά καλλυντικών, θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια για τον Χειμώνα 2015 του Swarovski με κοσμήματα από τη δική της συλλογή αλλά- σύμφωνα με δημοσιεύματα- και τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα του οίκου όπως το ‘Stardust Deluxe’βραχιόλι και το ‘Crystalline Oval’ρολόι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή